Pages

@aimaniman |

Oh My Nuffnang

Sedih plus frust... pelik atau realiti no nuffnangers visit your blog... isssh apa la nasib, tak pernah terjadi sblm ni.. kalau x update semunggu pun kurang2 ada sebaris visitor tp kali ni lain... heloo nuffnang..napa yee?
Ada yg boleh bantu?



Sudah baca sila komen

12 comments:

fuzore said...

sama la kita.. tengok kawan2 yang lain pun sama gak camtu mungkin nuffnang punye side kot something...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mustahil la takde langsung kengkawan yg visit, I masuk ni dah 2 kali visit yr blog Mama.. cuma tak tinggal jejak je.

shera haifa said...

same goes to me.. :(

Nurul Faiz Bikers said...

me too :)

kakcik said...

Nuffnang tengah pening tu. Kakcik beberapa kali semak, tiada Nuffnangers KONONnya yang singgah di blog kakcik. :(

Ardini Humaira said...

hehe dni lak tak penah semak yang nufnanggers baca belog dni

Kalamhati said...

sistem nuffnang tgh ko kot tu..huhu

Boni Kacak said...

system nuffnang down agaknya tu

lieyalatif said...

dieorg yg problem kot.....tak pelaaa yg penting ade BE running ekekeekekek....

aimaniman said...

problemnya be memang x muncul2

aimaniman said...

ooohhh sama ek problem kita..

aimaniman said...

harap2 le sbb sedey le kalau x de yg masuk blog akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012