Oh My Nuffnang

July 18, 2012

Sedih plus frust... pelik atau realiti no nuffnangers visit your blog... isssh apa la nasib, tak pernah terjadi sblm ni.. kalau x update semunggu pun kurang2 ada sebaris visitor tp kali ni lain... heloo nuffnang..napa yee?
Ada yg boleh bantu?


You Might Also Like

12 Comment

  1. sama la kita.. tengok kawan2 yang lain pun sama gak camtu mungkin nuffnang punye side kot something...

    ReplyDelete
  2. Mustahil la takde langsung kengkawan yg visit, I masuk ni dah 2 kali visit yr blog Mama.. cuma tak tinggal jejak je.

    ReplyDelete
  3. Nuffnang tengah pening tu. Kakcik beberapa kali semak, tiada Nuffnangers KONONnya yang singgah di blog kakcik. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooohhh sama ek problem kita..

      Delete
  4. hehe dni lak tak penah semak yang nufnanggers baca belog dni

    ReplyDelete
  5. sistem nuffnang tgh ko kot tu..huhu

    ReplyDelete
  6. system nuffnang down agaknya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 le sbb sedey le kalau x de yg masuk blog akak..

      Delete
  7. dieorg yg problem kot.....tak pelaaa yg penting ade BE running ekekeekekek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. problemnya be memang x muncul2

      Delete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels