Pages

@aimaniman |

Pasangan Terengganu Lahirkan Anak Kuching

my love kids
peace yo.. jom minum

Rasanya dah mula bersawang dah blog mama. Apa nak buat, akibat terlalu busy, mama terpaksa melupakan keinginan untuk berblog.  Tambahan pula, keinginan untuk berblog tersa dingin kerana be nuffnang malu-malu nak menyinggah di blog mama.  Rasanya dah hampir dua bulan selepas be terakhir menjadi metered.  Biarlah kan, janji mama seronok menulis di sini.

Balik pada tajuk entri kali ni... mama teringat perbualan dengan pentaksir kawasan ULBS yang bertandang ke sekolah mama semalam.  Semasa bersembang ketika makan-makan, mama tertarik mendengar kisahnya tentang anak kuching ni.  Menurut beliau, mereka pasangan dari Terengganu, bertemu di Terengganu tetapi terpaksa merantau di Sarawak dan selama 11 tahun di sana mereka dikurniakan 4 orang anak.  Tapi bukan anak Terengganu, malah anak Kuching.... kah kah kah.. lawak ker? 

ok lah nak sambung kerja, teruk juga jadi editor majalah ni kan,.. rasa macam beban la pulak nak perabis kerja,,, kekadang konfius la pulak, mama ni cikgu ke editor nih?



Sudah baca sila komen

6 comments:

KhaiRin : anies said...

hahahahah kalu org x fhm tu mesti terpinga2 hehehe

teratak hati said...

Owh..kuching rupanya..pelik jgk mula2 baca tajuk..haha

Boni JLL3 said...

hahahaha.. terkono den...

Ummi Iman said...

:D takde rezeki lg..

QueeN TerataI said...

adeh.. sabo jela...

Ezad Skytech said...

bila tengok tajuk entri..nak tahu apa ceritanya...oh..ni kalau yg salah paham..mesti ingat anak kucing kan...haha~

P.S - rasanya nuffnang blogopolis tu semua blogger peringat umur boleh join kot kak...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012