Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Pasangan Terengganu Lahirkan Anak Kuching

Cikgu Iza | July 13, 2012 | 6 Komen |
my love kids
peace yo.. jom minum

Rasanya dah mula bersawang dah blog mama. Apa nak buat, akibat terlalu busy, mama terpaksa melupakan keinginan untuk berblog.  Tambahan pula, keinginan untuk berblog tersa dingin kerana be nuffnang malu-malu nak menyinggah di blog mama.  Rasanya dah hampir dua bulan selepas be terakhir menjadi metered.  Biarlah kan, janji mama seronok menulis di sini.

Balik pada tajuk entri kali ni... mama teringat perbualan dengan pentaksir kawasan ULBS yang bertandang ke sekolah mama semalam.  Semasa bersembang ketika makan-makan, mama tertarik mendengar kisahnya tentang anak kuching ni.  Menurut beliau, mereka pasangan dari Terengganu, bertemu di Terengganu tetapi terpaksa merantau di Sarawak dan selama 11 tahun di sana mereka dikurniakan 4 orang anak.  Tapi bukan anak Terengganu, malah anak Kuching.... kah kah kah.. lawak ker? 

ok lah nak sambung kerja, teruk juga jadi editor majalah ni kan,.. rasa macam beban la pulak nak perabis kerja,,, kekadang konfius la pulak, mama ni cikgu ke editor nih?


6 comments:

  1. hahahahah kalu org x fhm tu mesti terpinga2 hehehe

    ReplyDelete
  2. Owh..kuching rupanya..pelik jgk mula2 baca tajuk..haha

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. terkono den...

    ReplyDelete
  4. bila tengok tajuk entri..nak tahu apa ceritanya...oh..ni kalau yg salah paham..mesti ingat anak kucing kan...haha~

    P.S - rasanya nuffnang blogopolis tu semua blogger peringat umur boleh join kot kak...:D

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com