Pembukaan Olimpik Dakyah Yahudi

July 29, 2012

Mama terasa untuk share info ni sebab pada sesiapa yg menonton pembukaan olimpik semalam mesti tak perasan kan.
Baca info di gambar untuk lebih jelas kenapa slot pokok dan orang di sebaliknya ada ketika opening ceremony tu...


You Might Also Like

9 Comment

  1. Tak nampak nak baca... :(

    ReplyDelete
  2. jap lagi dni nak google pokok yahudi tu... :)

    ReplyDelete
  3. memang daripada sebelum menjelangnya sukan olimpik ni dah kecoh da pasal ni... banyak agenda2 dajal yang tersembunyi di sukan olimpik ni..

    ReplyDelete
  4. tulah kelemahan kita sebenarnya

    ReplyDelete
  5. salam Ramadhan Honey Mama

    banyak tersiar dlm FB

    Selamat menjalani ibadah puasa

    ReplyDelete
  6. Salam...ada baca pasal ni, cuma tak tengok pelancaran dia kat TV je...

    ReplyDelete
  7. maaf tp saya kurg faham ttg pokok ni..nnt saya baca info..tp pada pandangan pertama,bukan kah pokok itu ciptaan Allah?

    ReplyDelete
  8. dah makin banyak benda berkaitan yahudi, illuminati, nabi musa dll yang kantoi kan.hmmm

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels