AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Pembukaan Olimpik Dakyah Yahudi

Cikgu Iza | July 29, 2012 | 9 Komen |

Mama terasa untuk share info ni sebab pada sesiapa yg menonton pembukaan olimpik semalam mesti tak perasan kan.
Baca info di gambar untuk lebih jelas kenapa slot pokok dan orang di sebaliknya ada ketika opening ceremony tu...


9 comments:

kakcik said...

Tak nampak nak baca... :(

Prettywrite said...

huhu tak nampak..

Ardini Humaira said...

jap lagi dni nak google pokok yahudi tu... :)

Boni Kacak said...

memang daripada sebelum menjelangnya sukan olimpik ni dah kecoh da pasal ni... banyak agenda2 dajal yang tersembunyi di sukan olimpik ni..

Kancil 8349 said...

tulah kelemahan kita sebenarnya

atuk said...

salam Ramadhan Honey Mama

banyak tersiar dlm FB

Selamat menjalani ibadah puasa

Fadzli Amir said...

Salam...ada baca pasal ni, cuma tak tengok pelancaran dia kat TV je...

Bobo said...

maaf tp saya kurg faham ttg pokok ni..nnt saya baca info..tp pada pandangan pertama,bukan kah pokok itu ciptaan Allah?

aReLaN said...

dah makin banyak benda berkaitan yahudi, illuminati, nabi musa dll yang kantoi kan.hmmm

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com