Pages

@aimaniman |

Pembukaan Olimpik Dakyah Yahudi

Mama terasa untuk share info ni sebab pada sesiapa yg menonton pembukaan olimpik semalam mesti tak perasan kan.
Baca info di gambar untuk lebih jelas kenapa slot pokok dan orang di sebaliknya ada ketika opening ceremony tu...



Sudah baca sila komen

9 comments:

kakcik said...

Tak nampak nak baca... :(

Prettywrite said...

huhu tak nampak..

Ardini Humaira said...

jap lagi dni nak google pokok yahudi tu... :)

Boni Kacak said...

memang daripada sebelum menjelangnya sukan olimpik ni dah kecoh da pasal ni... banyak agenda2 dajal yang tersembunyi di sukan olimpik ni..

Kancil 8349 said...

tulah kelemahan kita sebenarnya

atuk said...

salam Ramadhan Honey Mama

banyak tersiar dlm FB

Selamat menjalani ibadah puasa

Fadzli Amir said...

Salam...ada baca pasal ni, cuma tak tengok pelancaran dia kat TV je...

Bobo said...

maaf tp saya kurg faham ttg pokok ni..nnt saya baca info..tp pada pandangan pertama,bukan kah pokok itu ciptaan Allah?

aReLaN said...

dah makin banyak benda berkaitan yahudi, illuminati, nabi musa dll yang kantoi kan.hmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012