AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Rahsia SEO : Eyriqazz vs Denaihati

Cikgu Iza | July 21, 2012 | 11 Komen |
Mama selalu menjadi silent reader untuk blog Eyriqazz, ...................................................................sebab

kebiasaannya kalau mama komen pun jarang dibalas, serupa macam blog Hot Daddy ni. So, untuk membaca banyak tips tentang menulis blog, tentang unifi, tentang macam-macam contest, mama lebih tertarik ke blog DH dan blog Kid dan blog Bonikacak sebab mereka pasti akan menjengah semula ke blog mama yang kerdil dan super bantut ni. Mama pernah buat entri sebab berasa suka sangat2 Hot Daddy jadi follower blog mama beberapa hari sebelum raya tahun lepas. Mama terbeli Ebook SEO Ariff Shah pun terpengaruh dari blog Kid.

Mama rasa x sapa teringin nak tahu kan kisah mama dengan SEO ni kan. Tapi pada sesiapa yang nak baca sendiri cara berseo bolehlah beli Ebook Ariffshah tu.  Bukan promote tapi sebagai ilmu walaupun mama pun x tau nak gunakan ilmu tu.

Oklah, balik pada tajuk, sebenarnya mama dah baca banyak entri blogger lain tentang contest ni, seperti di blog Sop, blog ImBobo dan blog CikTom.  Jadi mama pun cuba le buat entri melekat ni, nak tengok kesannya je bukan nak apa2 sebab mama sedar tahap blog mama ni.

Syarat-syarat contest ni yang mudah satu lagi sebab mama nak mencuba lagi pun nak gak dapat tempias populariti blogger tu. Antara syaratnya :

seo contest eyriqazz vs denaihati 
tepekkan gambar Eyriqazz vs DH ni..

Yang pasti, buat entri tentang Cabaran Eyriqazz vs Denaihati dan linkkan ke sini.

Kemudian tepekkan ayat ni :

" Contest ini dianjurkan oleh 

Kemudian, tinggalkan link kat sini pulak... di FB penganjur

tarikh tutup :  31 Ogos 2012
Hadiah? Klik sini...

11 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Mama

moga berjaya


Selamat Menjalani Ibadah Puasa

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mereka jarang balas komen maybe diorang sibuk kot?.

Good luck Mama.. Selamat berpuasa.

Gen2Merah said...

saya pun teringin sangat nak belajar semua benda tu.. apa kan daya, salu je sibuk memanjang... blog pun jrg2 d buka... salam 1 Ramadhan ye (",)

putera said...

Semoga berjaya mama

shera haifa said...

gud luck mama.. Shera xtau pun SEO tu apa.. hehe

aimaniman said...

ni yg malu ni nak join contest... bukan join tp sekadar 'menempel' untuk mencuba so x yah le wish gud luck... malu jer la

aimaniman said...

@yupp geng2merah.. ramadhan dan core bisnes kat sekolah lebih utama drpd berblog... so bz sesangat

aimaniman said...

@miss mirror... yupp coz sibuk n x terpandan pon kot lg pun mn nak terbalas kalau komen beratus2..

aimaniman said...

@atuk... salam ramadhan juga tp sori la sbb jatang2 dpt 'melawat' atuk skarang ni

Eyriqazz said...

thanks sis sudi join....selamat berpuasa juga diucapkan...

ProfHariz said...

Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com