Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Tips Solekan Kantoi Puasa

Cikgu Iza | July 19, 2012 | 7 Komen |
Anda mahu kelihatan bertenaga sentiasa time puasa? Tentu ada tips tertentu sbb x mahulah nampak pucat je walaupun x makan seharian.Tapi bersolek pula mestilah kena caranya bagi mengormati bulan ramadhan.Nak tau tips solekan time puasa.. Jom baca HM - serlah wajah bertenaga
Teringat zaman kat asrama dulu, time dah dekat nak berbuka kena beratur dulu nak ke dewan makan. Yang duty cedok nasi pulak kena lagi awal p dewan makan,angkut besen nasik dan tuang air... tiba2 ada sorang tu tanya... pakai lipstick ke? gulpp.. mana de mama jwb..abis bibir merah! haaa kantoi... makan asam sblom duty cedok nasik.. kantoi aar x posa...
Korang ada cerita menarik tertarik dabom ke time puasa esp kisah terkantoi ngan budak lelaki? Jom kongsi?


7 comments:

  1. bersolek tu x salah. utk perhiasan dan nmpk berseri. kang klu x makeup nmpk pucat je, lg x bermaya. hehehe

    ReplyDelete
  2. so far x de plak yg menegur

    ReplyDelete
  3. saya kalau puasa x solek lansung..heheh

    ReplyDelete
  4. @khairin & PLL :jgn keliru ngan tajuk .. saja buat gempak, tips bersolek tu memang ada, jom baca HM kat link tu, guna bio oil campur kat bb cream,.. x nak aar pucat time posa kan..

    ReplyDelete
  5. dni takat guna lipbalm je tak bagi bibir pecah hehe

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. makan asam boy masa bulan puasa?? lagi buat perut sakit ada lah..hahaha

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com