Pages

@aimaniman |

Tips Solekan Kantoi Puasa

Anda mahu kelihatan bertenaga sentiasa time puasa? Tentu ada tips tertentu sbb x mahulah nampak pucat je walaupun x makan seharian.Tapi bersolek pula mestilah kena caranya bagi mengormati bulan ramadhan.Nak tau tips solekan time puasa.. Jom baca HM - serlah wajah bertenaga
Teringat zaman kat asrama dulu, time dah dekat nak berbuka kena beratur dulu nak ke dewan makan. Yang duty cedok nasi pulak kena lagi awal p dewan makan,angkut besen nasik dan tuang air... tiba2 ada sorang tu tanya... pakai lipstick ke? gulpp.. mana de mama jwb..abis bibir merah! haaa kantoi... makan asam sblom duty cedok nasik.. kantoi aar x posa...
Korang ada cerita menarik tertarik dabom ke time puasa esp kisah terkantoi ngan budak lelaki? Jom kongsi?



Sudah baca sila komen

7 comments:

Sue-Rya Qistina said...

bersolek tu x salah. utk perhiasan dan nmpk berseri. kang klu x makeup nmpk pucat je, lg x bermaya. hehehe

KhaiRin : anies said...

so far x de plak yg menegur

Pengumpul Lirik lagu said...

saya kalau puasa x solek lansung..heheh

aimaniman said...

@khairin & PLL :jgn keliru ngan tajuk .. saja buat gempak, tips bersolek tu memang ada, jom baca HM kat link tu, guna bio oil campur kat bb cream,.. x nak aar pucat time posa kan..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ada tips juga erk...

Ardini Humaira said...

dni takat guna lipbalm je tak bagi bibir pecah hehe

Boni Kacak said...

hahahaha.. makan asam boy masa bulan puasa?? lagi buat perut sakit ada lah..hahaha

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012