nuff

Blogger Berhari Raya

Cikgu Iza | August 21, 2012 | 2 Komen |
blogger berhari raya
Add caption
Sorry gambar kecil sebab copy paste daripada blog ini. Dia ni blogger muda baru 16 tahun umurnya. anak sedara mama. Kalau ada sesiapa tengok betul2 gambar.. ada blogger yg dah otai pun beraya bersama keluarga mama. Napa? Sebabnya, dia dah jadi ahli keluarga mama. Malah dia turut di'ajak' oleh blogger ni untuk sama2 dalam misi #save jejai. Siapa belum tahu kisah Jejai ni, boleh baca di blog rakan2 baiknya seperti Eyriqazz, boni kacak dll. Kesian jejai ni, so sama2 le support misi #save jejai sempena bulan syawal yg mulia ni.
Kepada en suami dan semua lelaki di Malaysia ni ambillah iktibar kisah jejai ni sebelum terlambat. Bak kata abah "anak2 masih kecil tu zad..., sikit2 mula tinggalkan..." Tapi suamiku tetap tegar...
ok lah.. salam aidil fitri drpd kami sekeluarga..tak dapat beraya di rumah bw beraya blog lae...
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

boni kacak said...

betul tu... saya juga dalam proses nak berhenti ni.. adoi.. sengsara betul rasanya....

Myra Jay said...

Semoga abg Jejai kembali sihat... ;)

Post a Comment

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com