Blogger Berhari Raya

August 21, 2012

blogger berhari raya
Add caption
Sorry gambar kecil sebab copy paste daripada blog ini. Dia ni blogger muda baru 16 tahun umurnya. anak sedara mama. Kalau ada sesiapa tengok betul2 gambar.. ada blogger yg dah otai pun beraya bersama keluarga mama. Napa? Sebabnya, dia dah jadi ahli keluarga mama. Malah dia turut di'ajak' oleh blogger ni untuk sama2 dalam misi #save jejai. Siapa belum tahu kisah Jejai ni, boleh baca di blog rakan2 baiknya seperti Eyriqazz, boni kacak dll. Kesian jejai ni, so sama2 le support misi #save jejai sempena bulan syawal yg mulia ni.
Kepada en suami dan semua lelaki di Malaysia ni ambillah iktibar kisah jejai ni sebelum terlambat. Bak kata abah "anak2 masih kecil tu zad..., sikit2 mula tinggalkan..." Tapi suamiku tetap tegar...
ok lah.. salam aidil fitri drpd kami sekeluarga..tak dapat beraya di rumah bw beraya blog lae...
Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

2 Comment

  1. betul tu... saya juga dalam proses nak berhenti ni.. adoi.. sengsara betul rasanya....

    ReplyDelete
  2. Semoga abg Jejai kembali sihat... ;)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels