Samping Penentu Status Lelaki

August 12, 2012

Macam2 la kajian ada sekarang ni, yang pelik mcm dlm gambar pun ada. Betulke cara pemakaian samping penentu status lelaki? Raya ni nak tengok samping suami.. Tapi kalau isteri yg ikatkan, ikat atas paras lutut..makna isteri redha suami kawen lagi?
Kalau lleki tak pakai samping plak..yg jenis brutal pakai bj melayu ngan jeans tu maknanya apa plak..
Macam2 la org kat universiti ni kan. cuba la kaji cam nak tingkatkan daya saing org melayu ke ada le pekdahnya, ni x habis2 pikir pasal bujang dan kawen...
Mama minat samping panjang ikat dalam baju.. nampak slim jer... wow..


You Might Also Like

7 Comment

  1. mama, ni surat akhbar apa?
    bertarikh bila ya?
    saja bertanya ")

    ReplyDelete
  2. suka tengok budak2 pakai sampin..comel je..heheh

    ReplyDelete
  3. Rasa cam tak caaya pun ada, sebabnya my hubby pakai samping ni ikut keselesaan ;)

    ReplyDelete
  4. tak ada apa2 actually
    cuma tanya je.
    sbb saya student kat sini,
    btw thanks a lot

    ReplyDelete
  5. huhu..leh caya ke??
    sbb ada org tu..kalo pakia samping labuh x cun la..sbb dia pendek...

    ReplyDelete
  6. heheheh tp kadang kene ikut kesesuaian bdn pemakai gk kan

    ReplyDelete
  7. @Muhammad Zaki Mostapa
    Cuba tengok dalam Berita Harian bertarikh 9 Ogos 2012.

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels