Pages

@aimaniman |

Samping Penentu Status Lelaki

Macam2 la kajian ada sekarang ni, yang pelik mcm dlm gambar pun ada. Betulke cara pemakaian samping penentu status lelaki? Raya ni nak tengok samping suami.. Tapi kalau isteri yg ikatkan, ikat atas paras lutut..makna isteri redha suami kawen lagi?
Kalau lleki tak pakai samping plak..yg jenis brutal pakai bj melayu ngan jeans tu maknanya apa plak..
Macam2 la org kat universiti ni kan. cuba la kaji cam nak tingkatkan daya saing org melayu ke ada le pekdahnya, ni x habis2 pikir pasal bujang dan kawen...
Mama minat samping panjang ikat dalam baju.. nampak slim jer... wow..



Sudah baca sila komen

7 comments:

Muhammad Zaki Mostapa said...

mama, ni surat akhbar apa?
bertarikh bila ya?
saja bertanya ")

diana said...

suka tengok budak2 pakai sampin..comel je..heheh

Myra Jay said...

Rasa cam tak caaya pun ada, sebabnya my hubby pakai samping ni ikut keselesaan ;)

Muhammad Zaki Mostapa said...

tak ada apa2 actually
cuma tanya je.
sbb saya student kat sini,
btw thanks a lot

LYAfrina said...

huhu..leh caya ke??
sbb ada org tu..kalo pakia samping labuh x cun la..sbb dia pendek...

norhidana said...

heheheh tp kadang kene ikut kesesuaian bdn pemakai gk kan

Anonymous said...

@Muhammad Zaki Mostapa
Cuba tengok dalam Berita Harian bertarikh 9 Ogos 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012