AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Wow Nuffnang Raya

Cikgu Iza | August 08, 2012 | 8 Komen |
Lama dah tak menjenguk mr Nuffnang kerana almaklum bulan puasa ni sibuk dari siang hingga ke malam.  Tambah2 mood untuk berblog tu kurang berbanding bulan2 biasa bukan saja sebab sibuk, tapi sebab earning Nuffnang tak bertambah2 pun, apatah lagi BE tak ingin pun nak melekat.  Tadi, lepas siapkan borang SKT, siapa tak tahu SKT boleh jenguk di sini.  Rasa2nya perlu lagi ke SKT untuk menilai prestasi?  Borang tu dah ketinggalan zaman dan tak praktikal lagi la.  Dengar2 banyak sekolah dah tak guna pun lagi, betul ke?  Tapi sebagai 'kooliie' mama akur...

Balik pada tajuk, semua dah perasan atau belum? Nuffnang dah menghias 'rumah' dengan dekorasi baru sempena raya.. Kalau mama tak silap la, sebab bila mama klik website Nuffnang, alamak macam singgah rumah baru la pulak. Jom ramai-ramai p singgah rumah baru Nuffnang, mana tahu dapat duit raya.. be ke..  Mama tengah tunggu mana2 blog yang komen tentang dekorasi baru website Nuffnang ni, sebab mama nak komen bab2 teknikal ni x reti.  Pada mama lebih baik la sebab lebih jelas dan lebih detail info berbanding yang lama, betul tak?

be nuffnang 
malu nak tayang, tapi inilah realitinya pengunjung blog mama.. 
 
 
Ni plak earning Nuff mama sepanjang setahun 8 bulan berblog.. RM122.62

Sorri gambar tak jelas sebab snap guna note sebelah kipas laju....

8 comments:

pengumpul lirik lagu said...

ok dh tu..usaha lg yup..

Cik Sara said...

Wahhhh....
rezeki ramadhan..
Saya pun baru je separuh dari itu..
Ha! Saya dah g beraya ke rumah baru nuffnang tu..cantik!=)

Ardini Humaira said...

yeay tak lama lagi dapat cheque :D

Mrs Velentine said...

kitaorg dh pakai Hrmis..SKt ni dh x guna...hehehe..

wow banyak earning..sya0.75 jer

Mira Adzlia said...

rezki tu..Alhamdulilah :)

fiza said...

Wah...byk tu. Saya dalah selamat cashout nuffnang yg kedua ☺☺

fiza said...

Wah...byk tu. Saya dalah selamat cashout nuffnang yg kedua ☺☺

fiza said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com