Pages

@aimaniman |

Traffic Exchanger Tools - Jom Cuba

N3 SEHINGGA 1 OKTOBER
N3 Baru di bawah yee... jangan tak baca tau, rugi..

Tuah ayam nampak di kaki, tuah blog siapa yang tahu kan? Jom la cuba untuk meningkatkan trafik ke blog kita melalui website Asia Fans dan Bloggeria ni. Insyaallah kalau ada tuah, mana tahu trafik ke blog kita akan bertambah kan? Pada sesiapa yang dah mencuba, bolehlah bagi feed back tentang website ni. Tapi pada mama, x rugi kan kalau mencuba...


Bila dah klik ke website tersebut, opps mula2 kenalah register dulu, lepastu verified emel kita lepastu login. Bila dah login, bolehlah kita promote blog dengan tepek banner tu kat blog kita. Caranya senang je macam biasalah, pegi kat design, add html dan copy paste html code dalam kotak tu. 


Lepas dah promote blog, kita bolehlah tekan semua butang kat sebelah tu. Kita boleh tambah coin dengan klik like kat FB, aotosurf, tweeter, youtube dll.  Mama tak cuba semua lagi, baru promote, klik like FB, dan autosurf tapi serius nak kata memang mudah sangat2 langkah2nya. Terutama autosurf tu, klik je lepas tu tinggalkan.. boleh makan, p toilet dll tengok2 jer coins kita dah beratus2.  Bila cukup 500 coins dapatlah kita satu lagi tool iaitu backlink booster. Harap2 menjadi la usaha mama kali ni. Harap2 dapatle respons daripada sesiapa yang pernah join website ni. Blog ni sebenarnya menyokong habis-habisan pada yang nak mencuba.. berbaloi-baloi tau.

bukti...

Jom ramai2 pakat join website ni...

Sudah baca sila komen

10 comments:

Anastasyea Aida said...

boleh cuba ..

www.anastasyea.com

ummiross said...

Ooh macam tu..., tak salah kalau mencuba kan.

Everything's Everythings said...

Wahhh mcm best jer ni ^^

eza miza said...

Alhamdulillah..memang traffic meningkat la.. Eza da cuba.. Tmbah2 lepas ping entri lagi la.. Tgok tutorial kat page eza.. Hehe

KiD said...

tak pernah try.. tapi boleh juga kalau nak cuba..

NASZ said...

selamat mencuba.

saya tak pernah jumpa lagi tools ini.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Fauzi Blues said...

Musti try ni...

rieda_ffya said...

cam susah je nak buat

Mak Wardah said...

nanti akak cuba...tqvm

Godam Unifi said...

ade lagi ke asiafan.net nie?
da xde kn?

http://godamunifi.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012