Pages

@aimaniman |

Farid & Diana : Sah Suami Isteri

Tentu ramai gadis kat luar sana frust kerana artis kesayangan ramai yang hensem ni sudah menjadi milik abadi Diana Danielle. Tapi yang penting syaitan menangis kerana sudah tidak dapat menganggu pasangan yang telah sah diijabkabulkan ni. Alhamdulillah.

kenapa diana pilih Farid
rahsia Diana pilih Farid.. sweetnya

Pasangan yang amat sweetttt.. suka

Akad nikah... terketar-ketar farid??

credit gambar kepada beautiful

Akhirnya pasangan ini berjaya juga dinikahkan walaupun pada awalnya Diana menghadapi masalah untuk mencari bapa kandungnya dan terpaksa berwalikan hakim. Majlis pernikahan agak unik kerana kebiasaannya pasangan akan bernikah di masjid tetapi pasangan glamour ini memilih lokasi berlatar belakangkan tasik di Hotel Flamingo, Ampang sebagai saksi termeterainya ikatan sah mereka ini. 

Ada beberapa komen dalam Blog BN yang menarik minat mama, 
antaranya "baju Diana simple, cantik tapi lebih ke arah Indon" dan 
"majlis akad nikah dan solat sunat yang diadakan di luar terlalu simple 
dan kesian pengantin perempuan terpaksa berpanas".

Pada mama, hak pasangan tersebut untuk memilih sesuatu yang unik untuk majlis mereka supaya dapat dibuat kenangan manis pada anak cucu nanti. Memang betullah, setiap kelainan pasti akan timbul komen dan ketidapuashatian. Namun, selagi segala rukun nikah ditepati, walau di mana-mana lokasi sekalipun tidak menjadi isu kannn... tapi kann yang tak bestnya, Farid sempoi sangat aarr cuma bercapal jer, oppps kutuk gak!!!

Lagi gambar Diana yang sweet di Rotikaya..






Published with Blogger-droid v2.0.8

Sudah baca sila komen

3 comments:

ieja amieja said...

memang comel kedua2 mempelai ni..x kira kat mana pun janji majlis berjalan lancar kan..semoga berkekalan pernikahan mereka ni..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

saye xfrust,hehe cume kesian pgntin panas2

boni kacak said...

tahniah kepada pasangan pengantin..semoga berbahgia hinggalah ke akhir nyawa..amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012