Pages

@aimaniman |

Blog Mama Sayang 2012...

Harap jangan jealous.. tolong baca seterusnya ye untuk tau blog mana yang mama sayang sepanjang tahun 2012 ni...

http://ezaiza.blogspot.com
klik2 la selalu...






Mesti ramai yang kata ada aku kisah? 

Tak pa, sebab mama memang kisah kerana 6 blog ni membawa 1001 erti buat mama sepanjang 2012..
Kalau blogger lain tentu membariskan blog terkenal seperti .. tentu semua tahu sendiri la kan.. tapi mama sayang sangat pada 6 blog ni : 
1. Tentulah blog mama
2. Blog cikgu ma kerana dengan susah payahnya me makeover blog mama menjadi secun ni
3. Blog ooppps.. website majalah niaga kerana mama suka korek kejayaan luar biasa daripada insan super biasa
4. Blog Nafastari.. blog insan yang mempunyai daya ketahanan diri yang memang mama kagumi, kalau mama mmg tak mungkin setabah tuan blog ni
5. Blog pok amai amai kerana gaya penulisannya yang ringkas, padat tetapi cukup sinis.. mama suka cara penulisannya yg memerlukan mama berfikir sebelum mengomen..
6. Blog world and hereafter.. blog kisah islamik yg menuntut pembaca berfikir., kadang2 mama cuma mampu membaca tapi x berani mengomen kerana x cukup ilmu., tapi mmg suka baca kisah dlm blog ni.
♡♡♡⊙ Sorry tiada alamat blog kerana mama update guna tab.. tapi boleh ke blog tu, cari di bloglist mama.. mesti tak menyesal punya, silap2 terjatuh cinta pulak!
Bila le blog mama akan 'dicintai' oleh sesiapa..
Cukuplah sekadar mama yang mencintai blog ni setulus hati.. insyaallah


Published with Blogger-droid v2.0.9

Sudah baca sila komen

8 comments:

Cikgu Ma said...

thanx kak.....^_^

kak, blog world and hereafter tu memang best...santai tapi penuh dengan nasihat...blog fuad ansari...

Mama Adam said...

taste setiap orang tidak sama. MA juga ada fav blog. bukan blog yang famous amous pun, janji kita suka dengan gaya penulisan dia

Ena's Palace said...

leh la terjah blog2 tu nanti..

Daddy Ziyyad said...

Saya suka kawan2 blogger yg menghargai teman2 blogger lain...tak semestinya kita hargai/make a top list blogger2 glamour/famous sahaja...Malahan bagi saya, kadangkala saya tak suka masuk blog blogger yg sudah terlalu famous, sebab entah mereka baca entah tidak komen kita, entah mereka kenal atau tidak diri kita/keluarga kita, yg selalu kita coretkan di blog hari2...

Pasal blogger ni, saya ada tulis jenis2 nya..hihihi..kalau ada masa dan sudi, bacalah :

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/11/tentang-blog-ep-1-jenis-jenis-blogger.html

Blog Pok Amai Amai tu mmg hari2 saya masuk dan komen..hihihih..pernah jumpa masa gathering blogger..

Aju Mohit said...

hmmm walaupun tak pernah bersua tapi hubungan macam dah kenal lama kan ;)

Hans said...

tahun depan blog saya pula...
eh?
hehehe

mama aini said...

tahniah buat blog yg mama sayangi utk 2012..

dear yayah said...

dh lama x berblogwalking ni.. hehe.. leh la msk dlm list ni. cntik3. y penting, perkongsian ilmu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012