Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Celcom : Janji Manismu..

Cikgu Iza | December 10, 2012 | 18 Komen |
Sebelum ni mama syok dengan bf mama.. Mr Note, tapi mr Note agak kecil sukar utk mama nak key in markah online terutama dlm saps..
Jadi mama beralih arah lalu terpikat pula pd bf baru..tab2 7.0! Bukan niat mama nak curang tapi tab2 7.0 ni keypad lebih besar sesuai utk jari mama yang montel utk key in markah nanti. Tanyalah pd cikgu2 mcm mana susahnya nak key in markah dlm saps ni. . Kekadang terpaksa online tengah malam time x ramai yg online. Jadi bila dah ada mr tab2 7.0 ni mama boleh buat kerja tengah2 mlm sambil tidurkan yaya.. X ke mudah tu?
Balik pada kisah Celcom.. Mama beli tab2 ni guna pakej 68 celcom so mama beli dgn harga 688 je.. Tp jgn keliru dengan janji manis iklan celcom atau syarikat telco lain di suratkhabar ye.. Selain kena bayar 688 tu..ada kontrak 24 bulan dan upfront 300! Pandaikan mereka ni, kalau tak pandai bermain dengan ayat power dalam iklan tak kanlah mereka mampu 'hidup'... Lepas tu, yang buat mama hot, mama dah daftar pakej 68 ni pada isnin tapi hingga jumaat line masih blum aktif! Janji dicapati betul lah Celcom ni...
Nak hiburkan hati..kelebihan tab ni ialah memudahkan mama mengajar kakak iman menulis. Tapi tengoklee tulisan kakak iman..'z' kakak mesti terbalik! Mama ajak tulis dalam buku bukan main liat tapi bila guna note atau tab..laju jer..
Anak zaman sekarang..
Bertuah atau rugi mereka ni?
╬ťama dulu time umur 5 tahun..abah ajar menulis buku garis tiga..tulisan mama bulat2 dan cantik bila masuk darjah 1.. Kakak Iman?
Entahlah..perlu ke mama ajar kakak Iman mcm abah mama ajar dulu2 atau bangga dengan kebolehan kakak menggunakan stylish pen note ni...
Tulisan doktor kan tak cantik..itu je le harapan di hati kecil mama..
Published with Blogger-droid v2.0.8

18 comments:

  1. Lama2 guna tab tu, pandai la kakak iman menulis. hehe..
    Bdk zaman skg ni membesar seiring dgn perkembangan teknologi.

    ReplyDelete
  2. budak zaman skrg umur 2 tahun lbih dah men game dlm tab kan?nanti makin cantik la tulisan dia..

    ReplyDelete
  3. salam kunjung kembali:) saya sendiri tak pandai kak guna2 tab ni..hehe..dak2 zaman skrg lagi terror kan..

    ReplyDelete
  4. belum pernah guna dan cuba tab ni

    ReplyDelete
  5. ehem..budak2 skrg memang beruntung !!!..kecil2 dah pandai guna tab..;)

    ReplyDelete
  6. budak2 cepat pandai kan
    salam perkenalan
    i follow u back

    ReplyDelete
  7. tulisan anak2 MV pun mak ai..payah nak tegur

    ReplyDelete
  8. pandainya kakak iman menulis...

    dulu kita langsung la kan...

    ReplyDelete
  9. *** so far saya pakai mmg puas hati :)

    ReplyDelete
  10. Sama le ngan okje...tapi tak berline....so mhl sikitlah..... senang nk berblog! He....

    ReplyDelete
  11. anak2 skrg mmg beruntung.... hari tu munna rasa tertipu dgn pakej blackberry....

    ReplyDelete
  12. Budak2 skang beruntung sgt kecik2 dah biasa ngan gadget canggih manggih ni..

    ReplyDelete
  13. akak x pergi komplen kat diaorg?

    ReplyDelete
  14. Dah....rupa2nya setting x btul.. Gelabah btul..

    ReplyDelete
  15. kanak-kanak sekarang...untung..:)

    ReplyDelete
  16. Anak2 zaman sekarang.. sentiasa bersama2 dgn teknologi.. .. semoga sumer pun ok.. :)

    ReplyDelete
  17. Guna tab le ok sbb 'besar' banding note, tp kalau dah pernah guna note br tau tab tu lembab..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com