Earning Nuffnang 2012

December 24, 2012






Oktober 2012 bermakna 27 bulan dah mama berblog., dari yaya meronta-ronta minta melihat dunia sampailah yaya sekarang dah 2 tahun 2 bulan melihat dunia, mama masih setia dengan blog ni.. 
Kalau blog lain yang seusia mama mendapat earning yang tinggi daripada Nuffnang, namun Nuffnang hanyalah memberi mama 129.62 saja sepanjang 27 bulan ni.. tak pa le, kalau dilihat pada statistik pengunjung dan keyword yang dicari tak tinggi memang patutlah Nuffnang hanya melihat blog ni dengan sebelah mata saja..
Surat Nuffnang pun macam biasa, alasan dan sebab yang serupa..
Tapi, apa-apa pun, sebelum 2012 melabuhkan tirai, mama nak ucapkan tqvm le pada Nuffnang kerana memberi mama seadanya.. 
Bak kata Nuffnang dlm suratnya tu, iklan cpuv diberikan sama rata dan prioriti diberi kepada blog yang dah lama x dapat.. haa janji tu! Kan ke blog mama dah dari april 2012 tak menghidu bau be..
Semoga 2013 mama lebih rajin berblog dan Nuffnang lebih 'nampak' blog mama, kan blog ni dah 'baru' dan x serabut, moh le pakat datang ramai-ramai..



Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

10 Comment

  1. me first time terjah blog ni :-) moga rezeki kita semua lebih murah dgn nuffnang :-)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....

    http://nurmencariredha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Tq sbb sudi jengah blog saya

    saya punya blog dh dkt 3 tahun bsama nuffnang..x bape best gak tapi alhmdulillah ;-)

    ReplyDelete
  4. rezeki tetap ada..cuma cepat atau lambat je kan kak..^_^ happy blgging (:

    ReplyDelete
  5. Hehehehehe! Byk le tu kak. Sy ni da bape thn berblog, ciput je hasil.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum....tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  7. tahniah...
    manyak tu dh blh cashout dh.. =)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak...jeles saya...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels