Pages

@aimaniman |

Earning Nuffnang 2012






Oktober 2012 bermakna 27 bulan dah mama berblog., dari yaya meronta-ronta minta melihat dunia sampailah yaya sekarang dah 2 tahun 2 bulan melihat dunia, mama masih setia dengan blog ni.. 
Kalau blog lain yang seusia mama mendapat earning yang tinggi daripada Nuffnang, namun Nuffnang hanyalah memberi mama 129.62 saja sepanjang 27 bulan ni.. tak pa le, kalau dilihat pada statistik pengunjung dan keyword yang dicari tak tinggi memang patutlah Nuffnang hanya melihat blog ni dengan sebelah mata saja..
Surat Nuffnang pun macam biasa, alasan dan sebab yang serupa..
Tapi, apa-apa pun, sebelum 2012 melabuhkan tirai, mama nak ucapkan tqvm le pada Nuffnang kerana memberi mama seadanya.. 
Bak kata Nuffnang dlm suratnya tu, iklan cpuv diberikan sama rata dan prioriti diberi kepada blog yang dah lama x dapat.. haa janji tu! Kan ke blog mama dah dari april 2012 tak menghidu bau be..
Semoga 2013 mama lebih rajin berblog dan Nuffnang lebih 'nampak' blog mama, kan blog ni dah 'baru' dan x serabut, moh le pakat datang ramai-ramai..



Published with Blogger-droid v2.0.9

Sudah baca sila komen

10 comments:

Ezna said...

me first time terjah blog ni :-) moga rezeki kita semua lebih murah dgn nuffnang :-)

Aju Mohit said...

tahniah rezeki 2012 ;)

nur said...

alhamdulillah....

http://nurmencariredha.blogspot.com/

sisdee said...

Tq sbb sudi jengah blog saya

saya punya blog dh dkt 3 tahun bsama nuffnang..x bape best gak tapi alhmdulillah ;-)

Azhafizah Md Nor said...

rezeki tetap ada..cuma cepat atau lambat je kan kak..^_^ happy blgging (:

Haryati Faizal said...

tahniah ye!

faraherda.razalan said...

Hehehehehe! Byk le tu kak. Sy ni da bape thn berblog, ciput je hasil.

Mas Zull said...

assalamualaikum....tahniah2 yer...:)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah...
manyak tu dh blh cashout dh.. =)

Cikgu Ma said...

tahniah kak...jeles saya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012