Pages

@aimaniman |

Kidnap Termahal 2012

Hari ini mama pejam mata je kidnap 5 benda..
Bermakna inilah hasil kidnap termahal untuk tahun 2012..
Mama berjaya kidnap 3 basikal untuk kakak iman, abang syami dan yaya.
Mama pula kidnap handbag dan baby nexf3k..
Baby nexf3k tu mama kidnap di seng heng, kalau sesiapa ada hajat nak kidnap, jom kidnap di seng heng kerana berbaloi kot kerana jika harga di pasaran 18.99 tetapi harga di seng heng cuma 15.99.. berbaloi kan kerana kita dapat berjimat 3.00..
Nasib baik ada bonus, walaupun tak dapat bercuti tapi mama berjaya kidnap 5 benda yang maha berharga ni, cuma 1 je lagi yang mama tak berjaya untuk kidnap pada 2012 ni iaitu ultra book, kalau pendek akal, rasanya nak je buat ansuran 12 bulan kat seng heng, nasib baik tadi x bawa payslip..
Apa pendapat semua, patutke mama berhutang demi ultrabook atau masih setia dengan pak we lama mama., mr notebook..
Cantik tau ultrabook tambah-tambah jika disapu peanut buter windows 8 yang cun melecun.. alahaii..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Sudah baca sila komen

3 comments:

mama aini said...

assalam dr mama..oh suka kidnap di seng heng ek?.. ;) ehem mcm2 ada diseng heng..kalau mama ultrabook kot..

Anonymous said...

Luckily pertaining to [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#590]north face jackets clearance[/URL] , on the other hand, people who discover themselves in much less critical wintertime circumstances can remove the liner and use the inner level, staying warm and searching similar in results. For anyone serious about out of doors sports activities, or who lives throughout areas that reach particularly cold temperatures, this [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#968]north face clearance[/URL] is a great option.

Mas Zull said...

assalamualaikum aimaniman....bagus2 tu...:)

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012