Zedge : Download Ringtones Free

December 06, 2012

Jom download ringtones free..
Semenjak jumpa mr Zedge ni, mama guna ringtone ombak rindu dan mesej cukup2 sudah.. Seronok betul sebab selama ni nak juga ringtoneyg best2 tapi mama jenis lokek nak keluar duit nak langgan aka beli  mp3 ringtones..
Akibatnya.. mama guna bunyi klasik kringg je untuk ringtone hp..
Cam na nak download? Mudah je..
Mula2 p google play, search ringtones free.. keluarlah mr zedge..
Klik lah untuk download..
Pada mama ok le mr zedge ni sebab selain ringtones.. ada games free, notification dan lain2 yg semuanya free,,
Jom le download.. jgn jadi mcm mama guna ringtone klasik jer... sampai kawan2 perli, guna note tp nak beli ringtone power pun x mau..
Tak pe, semua perli tu jadi pembakar semangat utk mama agar 'bijak' menggunakan peluang selagi ada yg free..
Pada sesiapa yg ada kes serupa dgn mama, jom berkenalan dgn mr zedge dan jadikan mr zedge penghias skrin hp kita agar boleh ditenyeh2 setiap hari bagi memuaskan hati masing2...
sorryle x da gambar sebab entah apa sakit bligger-droid ni sampai x boleh publish kalau ada picture!


Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

10 Comment

  1. mr zedge? tak kenal lagi..hihi

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Sy plak suka downlod kt web lagu... Sbb leh dgn lagu dulu pastu bru dwnload.. Heee

    ReplyDelete
  3. wah...boleh dicuba ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. ok la tu. sy ringtone biasa je sbb guna pn bkn smartphone.

    ReplyDelete
  5. aduhh akak memang x pandai bab2 nie ;)

    ReplyDelete
  6. tak pernah cuba lagi.. lgpun agak ketinggalan bab2 camni :(

    ReplyDelete
  7. salam peekenalan.
    haah zedge bagus. nk lagu apa type je. xlarat nk pilih pula nnti hihi

    ReplyDelete
  8. Memang tak terer kalau keje mendownload ni... anak aje le terer...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels