Pages

@aimaniman |

Beli Cotton Online di bilik...


biru belang merah bunga




Banyak peniaga kain cotton secara online yang mencuba nasib di Facebook.. Bila ada penawaran, tentulah ada pembelinya,, Kalau tak, mustahillah peniaga online di Fb ni tumbuh bagai cendawan lepas hujan lebat kan.. Mama pernah membeli cotton secara online dan pernah tertipu. Baca kisah sedih mama di sini. Sekali tertipu, takkan mama x belajarkan..
Sebab tu, mama beli cotton online di bilik..
Maknanya, mama tahu tentang cotton baru di fb, pm owner, pas tu p ke bilik dan borong cotton.. konsepnya sama je mcm beli di kedai, tp bezanya info tentang kain baru diterima di fb, owner kedai online pm pembeli dan kami serbu bilik utk memilih.. Lagi puas hati dan confirm x tertipu.. jom le cuba,...
Lepas ni, time bonus nak beli cotton online di bilik lagi..
Siapa berani?
Published with Blogger-droid v2.0.9

Sudah baca sila komen

5 comments:

Mama Adam said...

hihih...

deno said...

cantiknyaaa.... suke:)

sal-nurbeena said...

tak pernah beli kain online pd org yang tak kenal. sedih kan bila tertipu..

dhiera said...

kesian ye mama.. jahat betul org yg menjual tu menipu duit orang. bahaya betul la~

Haryati Faizal said...

tak penah try lagi la... kdg2 cam tak confident...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012