AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Beli Cotton Online di bilik...

Cikgu Iza | January 30, 2013 | 5 Komen |

biru belang merah bunga




Banyak peniaga kain cotton secara online yang mencuba nasib di Facebook.. Bila ada penawaran, tentulah ada pembelinya,, Kalau tak, mustahillah peniaga online di Fb ni tumbuh bagai cendawan lepas hujan lebat kan.. Mama pernah membeli cotton secara online dan pernah tertipu. Baca kisah sedih mama di sini. Sekali tertipu, takkan mama x belajarkan..
Sebab tu, mama beli cotton online di bilik..
Maknanya, mama tahu tentang cotton baru di fb, pm owner, pas tu p ke bilik dan borong cotton.. konsepnya sama je mcm beli di kedai, tp bezanya info tentang kain baru diterima di fb, owner kedai online pm pembeli dan kami serbu bilik utk memilih.. Lagi puas hati dan confirm x tertipu.. jom le cuba,...
Lepas ni, time bonus nak beli cotton online di bilik lagi..
Siapa berani?
Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

Mama Adam said...

hihih...

deno said...

cantiknyaaa.... suke:)

sal-nurbeena said...

tak pernah beli kain online pd org yang tak kenal. sedih kan bila tertipu..

dhiera said...

kesian ye mama.. jahat betul org yg menjual tu menipu duit orang. bahaya betul la~

Haryati Faizal said...

tak penah try lagi la... kdg2 cam tak confident...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com