Pages

@aimaniman |

Kontroversi Gambar Panas Pre Wedding LJ

Kredit untuk Melvister.com dan Beautifulnara kerana mama kidnap gambar panas LJ dari situ,
Malam tadi susah nak tidur jadi mama terjah gambar hot LJ melalui tab mama... malam bertambah'hangat' apabila melihat gambar LJ
Tapi pada mama, apa nak dihairankan sangat kerana LJ kan public figure, artis ala ala manja, jadi tak hairanlah jika dia mampu menjadikan gambar prewedding nya agak hot, di samping hot nya isu Saiful Nang dgn ibu LJ. Pada mama, gambar2 macam tu dah biasa ditonton dalam drama2 Melayu sekarang, malah aksi di atas katil pun ada, berdua2an dalam bilik di mekah pun ada... oopposss... jadi apa lah sangat jika berdakap berdua di tepi pantai.,, Cuma aksi di balik batu yang agak 'over', kalau boleh LJ tunggu le post wedding nanti baru ambil gambar cam ni, gerenti tak meletop,,,
Pada mama, segala-galanya terletak pada akal budi kita sendiri. Perjanjian seketat mana pun boleh dimungkiri, inikan pula jika tanpa hitam putih. Mesejnya, bagi bakal2 pengantin perlulah berwaspada jangan sampai 'dimalukan' akibat kealpaan diri. Kan orang tua2 dah kata, orang bertunang tu berdarah manis, syaitan sibuk berusaha utk melalaikan mereka sebelum step seterusnya yg membuatkan mereka menangis apabila lafaz akad diputuskan,,
Pada mama, LJ ke sesiapa je, x perlu melatah, akur dengan kesilapan diri dan jangan ulangi lagi ye,,

Published with Blogger-droid v2.0.9

Sudah baca sila komen

8 comments:

Mama Adam said...

Betul3. Dlm drama mcm2 aksi lg ada

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dah biasa berlakon mcm tu mama... tak kisah nak buat aksi mcm mana pun... tak ingat Allah mcm tu la.. nauzubillah...

kasihibu said...

pre wedding tu ikut ikutan yg dah jadi acara wajib pulak pasangan pengantin islam sekarang kan?

Ann Ishak said...

senang cerita, biarlah yang baik jadi ikutan, yang buruk jadikan pengajaran kan mama

munna said...

semoga jadi pengajaran... bila dah jadi artis ni... mcm2 hal

umi alya said...

pelik krg ni..

Nor Suhaiza said...

dlm drama xda lak nk kcoh cm gni, nape yg ni lak nk kecoh2..
pelik2...

Mas Zull said...

assalamualaikum aiman....isu sensitif ni kan...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012