AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Gadis Ke-1000

Cikgu Iza | February 01, 2013 | 8 Komen |
Siapakah Gadis ke-1000...

My Photo
http://www.gadisathome.my/

Terima kasih pada Gadis sebab sudi menjadi follower mama ke-1000.  Akhirnya, sampai juga hajat mama untuk melihat follower mama mencecah 1000.  Ingatkan tak seramai itu follower mama, almaklum.. blog ini bukanlah blog yang famous yang menerima ramai pengunjung.  Dari hari ke hari, akhirnya 1 Februari 2013 merupakan tanggal keramat kerana follower mama dah 1000 tau! Pada Gadis, mama harap dapat berikan alamat emel pada mama kerana ada surprise buat Gadis. Lepas ni, mama bercadang nak beri suprise pada pengomen paling menusuk kalbu mama la. Mama harap agar ramai le yang ingin meninggalkan komen di ruang komen mama, supaya bolehlah mama memilih komen terbaik nanti. Mama akan umumkan pemenangnya nanti, tunggu ye...

1 Februari  --> surprise untuk Gadis follower ke-1000
10 Februari  -->  suprise untuk _____________________ , pengomen paling best...

oppps

Mama pernah berjanji untuk menghadiahkan car sign dari heartbeat di entri di sini tapi malangnya mama lupa dan hilang jejak kedua-dua blogger tersebut.Jika ada yang mengenali kedua-dua blogger, harap-harap dapat hubungi mama dan emelkan alamat untuk mama poskan hadiah. Hadiahnya masih mama simpan sampai ke hari ini tau... Janji tetap ditepati..

8 comments:

Mama Adam said...

Ramai tu follower mama.... MA x sampai 500 pun. Hihi

Aida Omar said...

Tahniah mama.. aida terlambat sikit. haha.. Blog mama cantiklah kemas je :)

Cikgu Ma said...

bukan ke ini anak mama maszull ke? kalo x salah la...

mamalieyna said...

Waah dh cecah 1000 ye.. tahnaih buatnya.. blog kita lmbt lagi la :-)

syafiqakarim said...

tahniah buat gadis tersebut
hihi


teruskan blogging

izan mama mia said...

tahniah pd beliau

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda

Mrs Velentine said...

tahniah..makin ramai follower

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com