Offer @ Lazada

>

nuff

Rumusan Tingkatan 4 : Percuma tau

Cikgu Iza | February 22, 2013 | 2 Komen |
Rasanya hari ini nak berkongsi sesuatu..
Pada sesiapa yang berminat bolehlah ambil, kerana mama berikan secara percuma tau...

carian di google

Alamak, jangan percaya akan gambar di atas kerana siapalah mama sehinggakan boleh sponsor barangan simply siti.  Tapi, buat ibu bapa di sekitar Selangor, bolehlah pergi ke Stadium Malawati, Ahad 24 Februari ni. Ada sambutan Hari Tadika Selangor 2013, dan dengarnya ada car boot sale. Jom la kita menjamu mata sambil menemani anak-anak ke majlis tersebut. Opps, jangan sempitkan pemikiran kata itu dan ini ok. Mama merupakan ibu di Selangor dan berasa 'terpanggil' untuk mengikuti setiap program yang dianjurkan demi pembangunan diri anak-anak. Jika nawaitu kita betul, pasti tindakan kita juga betul. Sebab tu, pada mama tak salah jika ibu bapa pergi ke program tersebut. Betul tak? Jangan sempitkan pemikiran kita ok, kesian anak-anak tak dapat apa yang menjadi hak mereka... 

Mama cuma mampu berkongsi benda ni. Jom la sudi2kan download ye....



Jangan risau, khas untuk cikgu, tekan je kerana bukan link Nuffnang atau Says atau churp22 ye...

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com