Pages

@aimaniman |

SAPS DOT MOE DOT GOV

Guru-guru tentu dah biasa dengan website SAPS.moe.gov ni
Kalau lambat mesti website ni susah nak masuk
Jadi mama cadangkan agar masuklah sekarang, gerenti tak ada masalah langsung
Masa mama masuk tadi, yang online cuma 136 je..
Jadi mama dapat daftar mata pelajaran yang diajar dan tov serta etr dengan laju..
Kalaulah program ni mudah dimasuki pada bila2 masa, tentu guru2 tak tensyen..
Satu lagi cara nak mudah masuk, guna le tab.. time tidurkan anak pun boleh daftar.. kan work smart tu namanya walaupun tak smart pocket time beli tab tu...
Mama harap program ni lebih mesra guru untuk tahun 2013 ni..
Kalau tak, kena key in markah pukul 2 pagi la lagi..
Kesian la kami.. kami tak minta banyak, gula2 pru pun tak perlu, yg guru2 tagih hanya permudahkan kerja kami, perbaiki kepincangan sistem, kurangkan karenah birokrasi, pertingkat kelajuan wifi, perbanyak zon boleh guna wifi dan...
Cukup la tu je, kami dah bersyukur, betul tak?

Published with Blogger-droid v2.0.9

Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012