Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Dokumentasi Perkhemahan Integrasi Kadet Bomba 2013 : Lengkap Tau..

Tahun ini lagi sekali jadi AJK Dokumentasi... Pengalaman? Memang banyak, jadi layan saja le gambar-gambar sebagai kenang-kenangan.. Tolong scroll ke bawah dan ke bawah dan ke bawah lagi ye kerana ada dokumentasi lengkap siap laporan untuk didownload, tinggal edit sahaja... Mama tahu macam mana susahnya nak buat dokumentasi on the spot, jadi hasil usaha tangan mama mengklik keyboard selama seminggu ni, mama kongsi bersama di sini...

1st day

1st day

ice breaking

kawad

pertolongan cemas

aspec challenge ke cadet challenge?

cabutan bertuah.. wooi  jadi tuan rumah mesti gempak

pasukan menang

kamilah Qooliee

tabik kehormat

Fuiih senget tengkuk tengok gambar, banyak lagi tapi mama masukkan ini sahaja untuk dokumentasi. Nak check lagi, di divider bomba ni. Nak dokumentasi lengkap di sini. Kertas kerja Bomba pun ada. Kad Jemputan yang tak comel pun boleh download di sini. 

Puas rasanya apabila dapat upload dokumentasi dalam fail http://www.4shared.com/ ni. So, mama amat-amat berharap agar rakan-rakan yang jadi ajk dokumentasi/ ucapan atau apa-apa je upload la hasil kerja tangan di fail ni untuk perkongsian bersama ye.. Semoga perkongsian sedikit ini dapat dimanfaatkan, terutama untuk rakan-rakan guru yang kena jadi ajk dokumentasi bidan terjun dan bila dapat puan boss yang nak cepat je. Tak apa, bila nak cepat tu maknanya puan boss percaya yang kita boleh super duper cepat, fikir positif je le. Kan kemudahan internet dah banyak, download dan edit ikut program kita, habis cerita. Daripada kita marah-marah macam anjing menyalak bukit dan kerja tak siap, betul tak? oopppss ada ke mama kata korang macam anjing??? he hee , faham-faham aja le ye.. Ok selamat bercuti pada semua rakan guru, anak-anak murid dan mama juga. jangan lupa 1 April naik sekolah tau!


Sudah baca sila komen

6 comments:

NM03 said...

teringat zaman sekolah

faraherda.razalan said...

Segak jugak uniform bomba ni kan? Heheheh!

atuk said...

Assalamualaikum Mama

Insyaallah ...
bakal Ahli Bomba mereka tu..

Daddy Ziyyad said...

Tgk ramai2 student kadet bomba tu..mmg nampak macam harimau...:)

LYAfrina said...

lya msa sekolah dulu pon kadet bomba gak

Ann Ishak said...

oh cuti sekolah seminggu ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012