Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Perkhemahan Kadet Bomba:Hari 1

Perkhemahan Kadet Bomba 2013 sekolah mama jadi tuan rumah..
Kadet bomba 'disambut' dengan gerimis mengundang dan hujan lebat dari pelabuhan, tapi syukurlah sebab hujan tak lama dan sampai malam tadi nampaknya tanda2 hari nak hujan tak ada lagi..
Harap2 cuaca esok pun ok je, tak terlalu terik dan x hujan supaya semua program line clear jer..
Teringat perkhemahan tahun lepas di Laguna Park dalam cuaca tak menentu, siangnya panas terik malam pulak hujan ribut!
Harap2 tahun ni x macam tu ...
Hari ni mcm biasa tugas mama 2 in 1.. jadi urus setia merangkap pengarah photographer.. pengarah je sbb sibuk mengarahkan budak2 p amik gambar.. nak harapkan mama, malas rasanya nak action 90> kat depan orang ramai..
Tapi sebenarnya tindakan ni bijak sbb buat apa cikgu nak buat semua, kan ajk ada, betul tak..
Ok la esok part 2 kisah perkhemahan ni...

Published with Blogger-droid v2.0.9

Sudah baca sila komen

1 comment:

Mas Zull said...

assalamualaikum aimaniman....seronoknya dpt join skali...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012