Offer @ Lazada

>

nuff

Tips dapat duit daripada HeartBeat

Cikgu Iza | March 30, 2013 | 5 Komen |
Join HeartBeat ni dah lama, sejak 2011.. tapi join affiliate program baru semalam. Kenapa? Sebabnya kelakar je sebab mama tak tahu cara nak pasang banner Heart Beat di blog! Rupa-rupanya, mudah saja, google saja dan macam-macam blog ada tawarkan cara dari a sampai z. 


dua kali dah beli kat heartbeat

Rasanya HeartBeat ni salah satu alternatif buat mama setelah kecewa dengan Nuffnang. Alternatif lain ialah di sini. Seronok juga sebab join Nuffnang 2 tahun, hanya dapat RM 128 dan setelah cashout 4 bulan lepas, baru dapat RM 1.75. Tapi kalau di sini, baru je join 3-4 hari dah dapat RM6.40! Bukanlah tujuan utama berblog untuk dapatkan duit, tapi jealous juga kalau tengok kat blog orang lain asyik tepek gambar cheque cashout Nuffnang je. Jadi mama tekad dan beralih arah ke sini dan sini pulak. Jom ikut mama?

Bukti order

Dua kali dah mama order daripada Heartbeat ni. Kali pertama dulu car sign, mama kononnya nak bagi hadiah untuk blogger yang wish sempena birthday mama. Tapi malangnya, mama tak dapat nak poskan hadiah, malah mama ada buat entri supaya pemenang tu menuntut hadiah, tapi tiada respons. Mungkin pemenang tu marah, jadi mama minta maaf banyak-banyak ye...

Sempena nak masuk bulan baru ni, mama nak ajak kawan-kawan supaya sudi menerima hadiah ikhlas daripada mama. Cara nak dapat hadiah mudah je.. mama akan pilih 4 blogger yang paling banyak menulis komen + klik google plus + klik follower + klik heartbeat + klik iklan says mama. Kalau sama banyak, atau tiada pengomen mama akan pilih komen terbaik. Tempoh masa untuk mengomen ialah sepanjang minggu pertama bulan April. Keputusannya, mama akan bagi tahu pada Isnin, 8 April 2013. ** Klik iklan tu opsyenal, mana le mama tahu.. tapi amat-amat mengharap. Bagi tau je, nanti mama klik iklan u oll pulak ye. 

Hadiahnya :
2 car sign
2 bookmark

macam ni bookmarknya... 
kenang-kenangan daripada mama khas order daripada HB

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com