Peplum For Kids di Bayu D'shop

May 23, 2013

Masih tercari-cari peplum cantik dan hot untuk anak-anak?

bukti order... baru booking esok gaji baru bank in duit maa

mama beli yang ni sz 7 sebab sz 3 dah sold out

rembat sz 3 dan 7

rembat sz 3 dan 7


Promote sikit..
Sebelum ni mama beli peplum di myainnur collection secara online, memang cantik dan puas hati sangat2 tapi bila nak beli second time, dah x ada stock, semua dah dibooking... sedey sangat2 sbb peplum ni mmg cantik... Tadi pagi, kawan kenalkan dengan Bayu D'shop.. tanya punya tanya.. semuanya ada dan apa lagi, mama terus beli laaa... 3 pasang ooi! Semangat peplum ni tak pernah luntur, walaupun mama x sanggup nak pakai, takut menonjol spare tyre tapi bila anak2 pakai, terubat rasa hati, imagine kan mcm sendiri pakai lee... so pd mummies yg nak peplum hot for kids yg mmg ready stock, p le ke Bayu D'shop ye... in sya allah berkenan dan in sya allah puas hati..

Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

8 Comment

  1. comelnya... suka juga style ni ... utk munna mmg tak sesuai....utk anak2 mesti comelkan mama....

    ReplyDelete
  2. hahaaha.. comelnya.. hehehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum aimaniman...comel nyer...;)

    ReplyDelete
  4. Salam. Thanks follow sy. Done follow awk :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous25 May, 2013

    Hello there! Thіs is kind of оff tоpic
    but I neеd some аdvice from an еstablisheԁ blog.
    Is іt verу ԁifficult to set up уour oωn blog?
    I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinκing
    about setting up my οwn but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Thank you

    my web blog: natural breast enhancement

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels