Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

DIY : SAMPUL DUIT RAYA CUN

Hot di pasaran... sesiapa yang mahu sampul duit raya lain daripada kebiasaan bolehlah diy sampul duit raya sendiri. Serius cantik dan mudah nak buat... Jom la kita ringan-ringankan tangan untuk buat..

mula-mula p drbprinting.com.my dan di sini

pas tu klik untuk besarkan..

pastu paste kat word dan touch up la sana sini ..

Sebenarnya, website tu menyediakan perkhidmatan membuat sampul duit raya dengan harga yang cukup menarik. Tapi untuk sesiapa seperti mama, yang duitnya agak-agak kurang, bolehlah buat sendiri macam yang mama buat. Tak susah, tapi remeh la sikit sebab ibu-ibu ni banyak lagi kerja lain, nak masak, nak membasuh, nak menggosok, dan banyak lagi, tapi kalau rajin tu, bolehlah mencuba untuk diy sampul duit raya. Biarlah raya tahun ni unik daripada tahun-tahun yang lain apabila kita menyerahkan sampul duit raya yang ada gambar famili kita sendiri.

Sudah baca sila komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012