Google Demam : Tak Boleh Online kuak lentang!

August 30, 2013

Semalam buat entri pasal tak boleh komen pada blog kawan2 masa bw, ramai yang kata sbb masalah teknikal dan ada kata problem line dll. Mama cuba bw guna laptop, masalah selesai. Puas hati wooi! Tapi bila bw guna tab, dan cuba komen, nampak gayanya demam google belum kebah lagi! Atau google x stabil kat tab ke? Susah aarrrr kalau kena on9 guna lappy.. x bolehle bw sambil buat kuak lentang,.. issshhh

Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

4 Comment

  1. Kalau akk guna tab.akk cuba bw guna feedly.ins feedly.ok je.sy kalau bw kt hp.guna feedly je.

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. aiza online guna netbook je.. line internet pun slow juga kadang2 tu..
    p.s: terima kasih sudi singgah, komen&follow.. aiza follow sini balik.. :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mama

    Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke 56

    saya di sini Alhamdulillah...ok ajer

    ReplyDelete
  4. hehe sabo jer la..almaklum org ada tab katakan...huhu

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels