Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Google Demam : Tak Boleh Online kuak lentang!

Semalam buat entri pasal tak boleh komen pada blog kawan2 masa bw, ramai yang kata sbb masalah teknikal dan ada kata problem line dll. Mama cuba bw guna laptop, masalah selesai. Puas hati wooi! Tapi bila bw guna tab, dan cuba komen, nampak gayanya demam google belum kebah lagi! Atau google x stabil kat tab ke? Susah aarrrr kalau kena on9 guna lappy.. x bolehle bw sambil buat kuak lentang,.. issshhh

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sudah baca sila komen

4 comments:

Cik Puan Rara said...

Kalau akk guna tab.akk cuba bw guna feedly.ins feedly.ok je.sy kalau bw kt hp.guna feedly je.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal.. aiza online guna netbook je.. line internet pun slow juga kadang2 tu..
p.s: terima kasih sudi singgah, komen&follow.. aiza follow sini balik.. :D

atuk said...

Assalamualaikum Mama

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke 56

saya di sini Alhamdulillah...ok ajer

Puan Kutu said...

hehe sabo jer la..almaklum org ada tab katakan...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012