Klik@Lazada

nuff

Google Demam : Tak Boleh Online kuak lentang!

Cikgu Iza | August 30, 2013 | 4 Komen |

Semalam buat entri pasal tak boleh komen pada blog kawan2 masa bw, ramai yang kata sbb masalah teknikal dan ada kata problem line dll. Mama cuba bw guna laptop, masalah selesai. Puas hati wooi! Tapi bila bw guna tab, dan cuba komen, nampak gayanya demam google belum kebah lagi! Atau google x stabil kat tab ke? Susah aarrrr kalau kena on9 guna lappy.. x bolehle bw sambil buat kuak lentang,.. issshhh

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

Cik Puan Rara said...

Kalau akk guna tab.akk cuba bw guna feedly.ins feedly.ok je.sy kalau bw kt hp.guna feedly je.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal.. aiza online guna netbook je.. line internet pun slow juga kadang2 tu..
p.s: terima kasih sudi singgah, komen&follow.. aiza follow sini balik.. :D

atuk said...

Assalamualaikum Mama

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke 56

saya di sini Alhamdulillah...ok ajer

Puan Kutu said...

hehe sabo jer la..almaklum org ada tab katakan...huhu

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com