Tolong: Tak Boleh Komen Di Blog

August 27, 2013

Sejak 2 3 hari ni, asyik keluar macam dalam gambar tu je bila nak komen kat blog time bw. Ada sesiapa boleh bantu? Penat tau, dah tulis panjang2 tapi bila nak send komen, keluar macam ni. Frust le, mama pun takut kalau2 org kata mama sengaja x mo balas komen dan x bw ke blog kawan2, tp apa kan daya... Sesiapa yg ada idea, tolong mama yea..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

7 Comment

  1. assalam mama. internet tak elok kot time tu. PG pernah juga jadi mcm ni. tapi PG balik2 refresh. and dapat la semula nak membalas komen.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..

    sy rasa pun sbb masalah line internet...

    ReplyDelete
  3. aritu dana pun dh kene kak... sesetengah blog boleh n sesetengah tak blh... tp tu sbb line intenet opis yg mengong... skrg dh ok sume

    ReplyDelete
  4. Da ok ;) sebab mama singgah komen dlm blog PG tadi ;)

    Hehe. Sis norhidana, ah'ah. Kadang2 line kat ofic mmg lembab. Tp yg bestnya, line free and blh BW sampai lebam biji mata ;D

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels