Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Tolong: Tak Boleh Komen Di Blog

Sejak 2 3 hari ni, asyik keluar macam dalam gambar tu je bila nak komen kat blog time bw. Ada sesiapa boleh bantu? Penat tau, dah tulis panjang2 tapi bila nak send komen, keluar macam ni. Frust le, mama pun takut kalau2 org kata mama sengaja x mo balas komen dan x bw ke blog kawan2, tp apa kan daya... Sesiapa yg ada idea, tolong mama yea..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sudah baca sila komen

7 comments:

Ρυαи Gојεѕ said...

assalam mama. internet tak elok kot time tu. PG pernah juga jadi mcm ni. tapi PG balik2 refresh. and dapat la semula nak membalas komen.

Khai♥Rin : anies said...

yup tenet prob

Ayie Abas said...

assalamualaikum..

sy rasa pun sbb masalah line internet...

norhidana miswan said...

aritu dana pun dh kene kak... sesetengah blog boleh n sesetengah tak blh... tp tu sbb line intenet opis yg mengong... skrg dh ok sume

munna said...

dah ok ke mama.....

Ρυαи Gојεѕ said...

Da ok ;) sebab mama singgah komen dlm blog PG tadi ;)

Hehe. Sis norhidana, ah'ah. Kadang2 line kat ofic mmg lembab. Tp yg bestnya, line free and blh BW sampai lebam biji mata ;D

Kesuma Angsana said...

la aper kes pulak ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012