Download Buku Program Di sini..

September 30, 2013

Sebagai perkongsian bersama, mama upload beberapa contoh buku program yang mama buat tahun ini untuk didownload oleh rakan-rakan terutamanya guru-guru. Mama faham, kita kena jadi AJK secara bidan terjun, tapi pengetua pula mahukan yang terbaik, jadi langkah mudah kita akan google buku program. Dalam hati berbunga-bunga agar Buku program yang ada di Google dalam file word dan bukan pdf agar memudahkan kerja edit mengedit. Maknanya, 'cubit' sana sikit 'cubit' sini sikit, akhirnya jadilah buku program kita. Semoga perkongsian ini dapat dimanfaatkan...

Sebenarnya, jika kita bijak mengedit, semua maklumat yang ada boleh kita sesuaikan dengan mana-mana brosur sekalipun. Yang penting setting, margin, gambar, border dll dah ada. Pada rakan-rakan guru yang ada pengalaman membuat buku program dalam file word atau publisher, rajin-rajinlah muat naik dalam 4shared .com ye. Boleh kita lakukan perkongsian bijak demi membantu antara satu sama lain. 

4shared dheartyku....

You Might Also Like

6 Comment

 1. Assalamualaikum Mama

  terima kasih

  ReplyDelete
 2. bagus apabila teknologi memudahkan kerja kan?

  ReplyDelete
 3. Bagusnya...bolehla rakan lain buat rujukan nanti.. thanks for sharing

  ReplyDelete
 4. baguslah kongsi2 ilmu & maklumat dgn kawan2

  ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels