Klik@Lazada

nuff

FB Demam : Tolong...

Cikgu Iza | September 14, 2013 | 3 Komen |

Antara screenshot yang mama ambil...
Sedey tak boleh log in fb, siapa boleh bantu mama?
Ketat betulkan security yang fb sediakan, biasanya tanya password je, ini kena tentukan gambar friend fb kita dan gambar tu bertukar2................... Mana la mama ingat semua tu. Tolongggggg... mama nak buka fb...

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

Cik Itah@RRP said...

sy pernah macam ni..baru+ ni je ..syukurlah sy dapat cam gambar tu semua dan dapat buka fb mcm. selain cam gambar tu sy pun tak tahu nak buat macam mana mama , sy tak expert tentang benda ni..

ezaiza Iza said...

Mana le nak cam,,, akak pakai add jer friend..

Puan Kutu said...

ehh macam ni ekk.sy tak pernah kena la pulak..seriau juga

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com