Hot : Soalan Percubaan SPM Bahasa Melayu Kertas 2 2013

September 05, 2013

Sesiapa yang mahu membuat perbandingan soalan, jom la dapatkan soalan percubaan spm bm 2 di sini. Mana tahu, soalan yang paling hot itulah yang bakal keluar dalam spm 2013.

isnin lalu
Hikayat Khoja Maimun dari Antologi Harga Remaja
Cerpen Memori Seorang Tua
Sajak Dirgahayu Bahasaku
3b : Cakap ajuk cakap pindah
3c dan 3d
Novel Papa... dan Konserto

Sekolah kawan-kawan ramal cerita apa untuk soalan 2b,c dan d serta soalan 3b dan soalan novel? Mungkin perkongsian maya ini membolehkan rakan guru dan anak-anak didik membuat perbandingan cerita apa dan soalan apa yang diramalkan keluar. Tak rugikan kalau kita rajin menganalisis soalan yang diramalkan keluar. Selain mengulangkaji dan rajin membuat latihan soalan-soalan lalu, analisis soalan yang paling banyak diramalkan keluar dalam percubaan setiap negeri juga merupakan langkah yang tiada ruginya. Kalau nak dapatkan analisis yang lebih detail boleh layari website ini. Malah trial exam 2013 MRSM dan SBP pun dah ada! Mana tahu, anak didik kita mampu buat yang terbaik atas sedikit usaha ni. In sha Allah kann...


Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

6 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels