Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Selamat Kebumikan FB

Cikgu Iza | September 15, 2013 | 5 Komen |

Arwah FB yang pertama ezaizaimanimanizad. Menjadi arwah kerana kemalangan password. Arwah kedua izq, maut kerana gagal cam gambar friends. Hari ini lahir fb ketiga, lidah bicara bersuara, gambar kanan tu. Harap2 tak jadi arwah lagi la hendaknya.. Sedih rasanya time mengebumikan fb 1 dan 2 kerana banyak nostalgia, tapi apa kan daya. Moralnya : printscreen password supaya tak lupa dan pastikan 'kenal' friend, jangan asyik nak request and add friend tapi x kenal pun sapa... FB ni ketat betullah securitynya...

Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

  1. Yup, kadang-kadang fb akan buat pemeriksaan mengejut :). Nak tahu akaun tu orang sebenar atau sekadar akaun samaran. Cara yang terkini, pemilik akaun kena kenal kawan-kawan dalam akaun terutama gambar yang kawan-kawan ni upload. Sebab guna pengesahan melalui gambar.

    ReplyDelete
  2. mc nak kebumikan org pulak hehe

    ReplyDelete
  3. betul tu kak..tak perlu la add banyak+ kawan yang tak dikenali..remove je yang tak kenal tu

    ReplyDelete
  4. byk kali juga jadi aruah ekk.sabo jer la..save kt hp password tu biar tak lupa.hehe

    ReplyDelete
  5. tingat FB sy yg da dikebumikankan 3 thn lps.. ;-)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com