Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Selamat Kebumikan FB

Arwah FB yang pertama ezaizaimanimanizad. Menjadi arwah kerana kemalangan password. Arwah kedua izq, maut kerana gagal cam gambar friends. Hari ini lahir fb ketiga, lidah bicara bersuara, gambar kanan tu. Harap2 tak jadi arwah lagi la hendaknya.. Sedih rasanya time mengebumikan fb 1 dan 2 kerana banyak nostalgia, tapi apa kan daya. Moralnya : printscreen password supaya tak lupa dan pastikan 'kenal' friend, jangan asyik nak request and add friend tapi x kenal pun sapa... FB ni ketat betullah securitynya...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sudah baca sila komen

5 comments:

Norazizah Hashim said...

Yup, kadang-kadang fb akan buat pemeriksaan mengejut :). Nak tahu akaun tu orang sebenar atau sekadar akaun samaran. Cara yang terkini, pemilik akaun kena kenal kawan-kawan dalam akaun terutama gambar yang kawan-kawan ni upload. Sebab guna pengesahan melalui gambar.

Nida Husna said...

mc nak kebumikan org pulak hehe

Cik Itah@RRP said...

betul tu kak..tak perlu la add banyak+ kawan yang tak dikenali..remove je yang tak kenal tu

Puan Kutu said...

byk kali juga jadi aruah ekk.sabo jer la..save kt hp password tu biar tak lupa.hehe

Khai♥Rin : anies said...

tingat FB sy yg da dikebumikankan 3 thn lps.. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012