WW: Siapa tak berseluar hari ini?

September 11, 2013

Hari hari hujan, hari hari mendung, sejuk bukan kepalang, tapi tetap juga kena ke sekolah kerana sedang trial exam. Hujan pulak tu turun time budak2 nak pergi ke sekolah, lebih kurang pukul 6.50 pagi, akibatnya baju dan seluar basah lecun! Toleh kiri toleh kanan, nampaknya kawan-kawan belum tiba, baik jemur dulu seluar kan? Rasa-rasanya budak ni terdesak dek kesejukan atau sengaja nak menjadikan hidung kawan2 kembang kempis dek aroma yang menusuk hidung? Moral daripada gambar ww ni ialah kita sebagai manusia perlu sentiasa ada plan a, b dan c supaya kehidupan dapat diteruskan tanpa sebarang masalah. Kalau dah tahu langit tu mendung, bersedialah dengan pakai track bottom dari rumah, jangan le pakai redah je hujan. Lain le kalau kita ni watson nyambek ke, sekali pecut je dah tiba kat sekolah. Cuba bayangkan jika ada orang lain, sempat ke budak ni ambil seluarnya? Kalau budak ni pakai boxer ok gak, kalau hanya seluar 3 segi? Ishhhhhhh.,.,,

Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

3 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels