Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

ASK 2014 : Double Meaning je..

Cikgu Iza | November 29, 2013 | 5 Komen |
Bosan, tak berapa nak menarik, sambil-sambil boleh buka FB dan update blog dan paling tak best,.. agak lucah..

Tak taulah mama kenapa pengacara berpengalaman macam FB dan Awal kekeringan idea sehingga menggunakan perkataan double meaning untuk memikat penonton. Walaupun penaja utama ASK ialah Pantene, namun perkataan 'panjang, subur dan pendek' ditujukan kepada mana-mana pengacara agak kurang sesuai. Misalnya, Awal dikaitkan dengan tidak subur, dan penggunaan perkataan panjang serta pendek untuk Nad dan FB. Sebab tu pada mama, Malaysia amat rugi kerana gagal melahirkan pengacara sehebat, senatural, sespontan dan paling banyak idea macam Datuk Aznil. Semoga pengacara ASK yang perasan famous ni 'cermin' semula prestasi mereka semasa mengacara ASK dan tidak mengulanginya lagi supaya nanti-nanti jangan tiada penonton yang ternanti2 untuk menonton ASK yang tiada istimewanya...
Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

  1. Uhhh... tertido awal. Keletihan. Sedar2 dah habis.

    ReplyDelete
  2. th2 sebelumnya pun saya tak pernah tgk...kalau ABPH tu layan lah jugak...
    jeling2 anak2 tgk semalam..sgt2 membosankan...rasanya Nad tak perlu pun jd pengacara,mcm semak pentas ja ramai pengacara..

    ReplyDelete
  3. singgah sini,,
    follow my blog ok!

    ReplyDelete
  4. Ntahnye..ngarut je lebih..tgk pengacara ntah ape2..terus tuka chanel lain..aptb!

    ReplyDelete
  5. nad zainal jd pengacara plak dah?

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com