Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Majlis Graduasi yang Paling Hot 2013

Majlis Graduasi siapa yang paling hot untuk 2013? Kalau majlis perkahwinan mungkin majlis Zain Saidin dan Cik Ta pada 11.12.13 ni nanti. Teringat mama pada tarikh mama, 04.05.06... cantik juga walaupun bukan tarikh selebriti....

 ada je 'sipenyibuk' di belakang tuh...

'produk' Tadika Abim BBSS 2013

kakak Iman...

nak test 'ada pantulan' tak amik gambar kat cermin...

susah betul nak amik gambar mereka bertiga nih...

amoi 'Kwantung' maliii...

botol susu juga yang dicarinya...

Haa... paling hot kan majlis graduasi ni kerana siapa lagi nak anggap majlis ni paling hot kalau bukan kita. Biarlah kakak Iman bukan menjadi murid terbaik ABIM macam anak kawan-kawan mama, tapi mama tetap berbangga dengan kakak. Kakak matang sendiri, 'membesar' sendiri, lebih dewasa sendiri kerana mama tahu mama sibuk dengan beban kerja di sekolah. Kekadang mama tertanya-tanya, macam mana anak-anak orang lain yang ibunya bekerja dari pagi sampai malam, tersekat dengan jem, bawa balik beban kerja dan macam-macam lagi tekanan. Sedangkan anak cikgu pun 'terbiar' apatah lagi anak pegawai lain yang masa kerjanya lebih panjang... Tapi, siapa kata masa kerja cikgu 7.30-2.00 sahaja? Siapa... Hanya cikgu yang mampu menjelaskannya.... So, pada anak-anak guru, terimalah hakikat bahawa ibumu memikul amanah mendidik anak bangsa, semoga kamu juga dididik oleh insan lain yang juga amanah akan tanggungjawab mereka... amin..



Sudah baca sila komen

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

msredcheesecake said...

memang mak bapak bz skang... tu pasal sy carik keje yg tak perlu ot dan off sat sun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012