Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Personal Loan Diluluskan tapi Duit Tak Dapat!

Cikgu Iza | March 14, 2014 | 3 Komen |
Pernah menghadapi masalah sama? Kalau pernah, tolonglah kongsikan kerana rasa bengang sangat ni. Borang dah dihantar sebulan lepas, pegawai dah check dan kata tiada masalah, pegawai kata dah dihantar ke KL, tapi bila call sendiri HQ, tiada borang pun dihantar! Memang tak bertanggung jawab betul kerana pegawai tu minta kita isi borang semula! Bila ditanya status borang yang dihantar, dengan nada agak tinggi dia jawab tak tahu dan minta isi borang baru jika masih berminat. Pelik betullah, kalau tak berminat nak pinjam takkan kita terhegeh-hegeh nak p isi borang kan? Cuma takut, apabila borang kedua dihantar, borang pertama yang lesap tu masih ada, tak mungkin kah berlaku tindanan permohonan atau yang lebih buruk, duitnya keluar tapi tak masuk dalam akaun peminjam... almaklum, borang dah lengkap! Pelik bin ajaib, selama ni berurusan dengan Bank Rakyat, dalam tempoh seminggu duit mesti dah masuk, tapi dengan bank satu ni, sebulan pun tak settle dan borang kita pula hilang! Rasa-rasanya ada kaitan dengan kes MH 370 ke? 

3 comments:

  1. bank sekarang demanding sebab diaorang tau orang ramai nak loan tapi susah nak dapat then diaorang berlagak... not all but a few...

    ReplyDelete
  2. pihak mmg selalu mcm tu..kita kene slalu follow up depa...kalau tak,mcm ni la jadinya..huhu...btw,Follow kite yeeeee.....huhu.. org baru ni... http://aisyahambris.blogspot.com/2014/03/become-blogger.html

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com