Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Perkhemahan Perdana Kokurikulum 2014 : Download macam-macam

Cikgu Iza | April 30, 2014 | 2 Komen |
Fuiiihhhh.. lama sungguh tidak melepak di blog yang penuh dengan sawang ni. Sebagai hadiah kepada pengunjung yang masih setia, mama mahu hadiahkan sesuatu. Terutama kepada guru2 yang selalu kena 'mencipta' pamplet dan sijil secara adhoc..., 



Walaupun tidak secantik mana, tetapi mama rasa sebagai guru, perkongsian sebegini amat2 diharapkan. Pamplet dan sijil yang boleh diedit merupakan harapan menggunung daripada kami... Semoga perkongsian ini boleh dimanfaatkan bersama.  Sambil edit pamplet, jom la mencuci mata melihat gambar sepanjang perkhemahan kami..

kem komadan yang ehem ehem...

bacaan doa...

lihatlah dunia, sijilkuuu..

fuuiiihh pusinggg...

menara berkembar 4?

roti pusing gula hangus... nak resipi?

mansor makan telur tak masakkkk campur gule

Arrrrghhhh....... jom tanda buku pulak.................................................

Catuan Air di Port Klang

Cikgu Iza | April 05, 2014 | 3 Komen |
Mingu ni dah masuk minggu ketiga catuan air di kawasan bbss ni. Yang ajaibnya, walaupun 1 kawasan tapi kami terbahagi 2! Kawasan yang menggunakan logi perindustrian terlepas azab, sedangkan rumah mama yang menggunakan logi perumahan, turut berkongsi azab yang telah dilalui oleh orang lain sebulan yang lalu! Rasa azab sangat bila terpaksa mengurangkan mandi sedangkan cuaca sangat2 panas. Tambah2 pula terpaksa mengangkut air untuk membasuh di sinki. Minggu ni, tak ada air terkena pada sabtu dan ahad, bermakna ahli keluarga ada di rumah sepenuhnya! Kalau terkena hari sekolah, kira ok juga kerana mama balik dah pukul 6, anak2 pun sampai rumah 6.30 petang so malam je terasa peritnya tanpa air, ini weekend tanpa air! Ada idea tak nak perabis masa? Time catuan air ni, water world area shah alam buka ke? Mereka x kena catu juga ke? Baru bercadang nak perabis masa berendam..... Rindunya dengan air...
Macam pissssss
Dalam jaring
Kesian ikan lumba2... berattt

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com