Pages

@aimaniman |

Catuan Air di Port Klang

Mingu ni dah masuk minggu ketiga catuan air di kawasan bbss ni. Yang ajaibnya, walaupun 1 kawasan tapi kami terbahagi 2! Kawasan yang menggunakan logi perindustrian terlepas azab, sedangkan rumah mama yang menggunakan logi perumahan, turut berkongsi azab yang telah dilalui oleh orang lain sebulan yang lalu! Rasa azab sangat bila terpaksa mengurangkan mandi sedangkan cuaca sangat2 panas. Tambah2 pula terpaksa mengangkut air untuk membasuh di sinki. Minggu ni, tak ada air terkena pada sabtu dan ahad, bermakna ahli keluarga ada di rumah sepenuhnya! Kalau terkena hari sekolah, kira ok juga kerana mama balik dah pukul 6, anak2 pun sampai rumah 6.30 petang so malam je terasa peritnya tanpa air, ini weekend tanpa air! Ada idea tak nak perabis masa? Time catuan air ni, water world area shah alam buka ke? Mereka x kena catu juga ke? Baru bercadang nak perabis masa berendam..... Rindunya dengan air...
Macam pissssss
Dalam jaring
Kesian ikan lumba2... berattt


Sudah baca sila komen

3 comments:

norhidana miswan said...

tempat akak baru kene catu ke? dana dh mule bln mac lg, mule2 je rasa tak best bile dh biasa ok je, dana walaupun kene catu tp kadang2 dua2 hari tu ada je air... alhamdulillah la... ikut tempat n umah jgk kot air nih, sbr yek kak kene redho gk

norhidana miswan said...
This comment has been removed by the author.
sal ya said...

Belajar berjimat la kab. Tp sian kat bdk2 kecik je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012