Offer @ Lazada

>

nuff

Catuan Air di Port Klang

Cikgu Iza | April 05, 2014 | 3 Komen |
Mingu ni dah masuk minggu ketiga catuan air di kawasan bbss ni. Yang ajaibnya, walaupun 1 kawasan tapi kami terbahagi 2! Kawasan yang menggunakan logi perindustrian terlepas azab, sedangkan rumah mama yang menggunakan logi perumahan, turut berkongsi azab yang telah dilalui oleh orang lain sebulan yang lalu! Rasa azab sangat bila terpaksa mengurangkan mandi sedangkan cuaca sangat2 panas. Tambah2 pula terpaksa mengangkut air untuk membasuh di sinki. Minggu ni, tak ada air terkena pada sabtu dan ahad, bermakna ahli keluarga ada di rumah sepenuhnya! Kalau terkena hari sekolah, kira ok juga kerana mama balik dah pukul 6, anak2 pun sampai rumah 6.30 petang so malam je terasa peritnya tanpa air, ini weekend tanpa air! Ada idea tak nak perabis masa? Time catuan air ni, water world area shah alam buka ke? Mereka x kena catu juga ke? Baru bercadang nak perabis masa berendam..... Rindunya dengan air...
Macam pissssss
Dalam jaring
Kesian ikan lumba2... berattt

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com