Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Aplikasi Post Entri dari Tab : klik Playstore

Senang je..... semudah klik 1,2, dan3 dannnnn boleh dilakukan sambil berbaring atau aksi kuak yang anda minati!



Mungkin selama ini ada yang update blog dari hp atau tab guna cara sama apabila menggunakan laptop iaitu tekan dashbord blogspot dan post entri. Cuba bayangkan jika jari jemari kita ala-ala mini kontena, susah kan?
Dulu mama guna aplikasi bloggerdroid, yg warna hijau tuh, tapi sejak la ni benda alah tu bengong sikit, tak boleh nak post entri wp dia tulis succesful! So, mama gunakan pula 'cik abang' warna oren bloggeroid tu pula... Alhamdulillah, boleh dan lepas ni x le bersawang lagi blog mama.
Pada sesiapa yang belum download aplikasi ni, lekas2 download dari google playstore dan jom kita post entri selalu2...

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

2 comments:

Love Umi said...

👍👍....pasni lagi senang nak berblogging kan...tapi umi search kat app store tapi x jumpe plak app yu huhuhu...
Selama ni umi guna app blogsy, yg tu nak add kena byr dulu huhuhu...tapi so far best guna blogsy ni.... :)

lia said...

cuma kadang2 app ni suka delete gmbr sesuka hati he3... tp ok la, kadang2 jer ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012