Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Sesi Fotografi Majalah Sekolah 2014

Cikgu Iza | May 06, 2014 | 5 Komen |
Nak cerita banyak? Biarlah gambar yang menggambarkan semua...

syarikat pencetak 2014 majalah sekolah

Kita tunggulah hasilnya nanti, apabila semua gambar yang diambil siap diproses oleh Canpho studio ni. Tak banyak maklumat nak dikorek dalam blog syarikat ni, seolah-olah blognya tidak begitu aktif. Syarikat ni pun terpilih atas kesungguhan wakilnya yang datang berjumpa Pengetua tempoh hari. Seolah-olah beliau ada ketrampilan yang baik le untuk mengendalikan urusan percetakan majalah sekolah... Facebook syarikat ini juga boleh kita layari untuk mendapatkan maklumat lanjut. Tujuan mama bukan mahu mempromosikan syarikat ini tapi mahukan pendapat rakan2 yang ada pengalaman dengan syarikat ini. Almaklum, tahun ini baru berubah angin, nak cuba syarikat baru. Sebenarnya pemilihan syarikat ni pun bukan atas dasar persetujuan semua pihak, 2nd boss mahukan syarikat lama tapi boss besar kata cuba syarikat baru. Mama memang mahukan syarikat baru kerana reputasi syarikat lama memang le menyakitkan hati. Tapi... dah hampir nak masuk 2 minggu mama hantar e-mel bahan, mohon dihantar contoh layout majalah, namun? Entahle, berprasangka baik la ye, mungkin mereka sibuk me'reka' layout tercanggih dan tercun buat majalah sekolah kami, in sya allah...

siapa ada pengalaman atau syarikat yang boleh dicadangkan???

5 comments:

  1. Sebenarnya mmg kena sentiasa ' follow up'..:)

    Moga majalah sekolah tu hasilnya cantik..berkualiti..

    ReplyDelete
  2. hehe moga berhasil la hendaknya cikgu ma ... ;)

    ReplyDelete
  3. memang kena follow up selalu, sabar ye cikgu.. baru follow blog cikgu.. nice blog..

    ReplyDelete
  4. cikgu ari tu nampak mcm cikgu pegang gambar. gambar dah siap ke belum? sesajer nak tahu. hah! BM hancur kat sini muahahahahaha!

    ReplyDelete
  5. Salam.. Cikgu.. Kami Underonesky printing juga memberikah perkhidmatan percetakan majalah sekolah. Cikgu boleh berikan email cikgu dan seterusnya sy boleh emailkan qoutation.. atau cikgu boleh hubungi sy terus.. 01115675499

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com