AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Google Drive Tarik Trafik ke Blog?

Cikgu Iza | June 09, 2014 | 5 Komen |
Terperanjat giler!









Sorry le kalau tersilap, coz selama ni trafik ke blog sehari hanyalah 100 lebih dan tak mencecah pun 200 walaupun rajin bw ke blog terkenal termasukle ke blog ben ashari.com, ke blog melastik bintang, blog Denaihati.com dan lain2, tapi kali ni, hari ini, saat ini, keadaan amat berbeza. Buka nuffnang, tengok trafik hari ni 1300++! Mama x da buat apa2 pun, cuma mama aktifkan google drive untuk menghantar gambar yang banyak kepada pihak designer majalah sekolah. Selama ni mama emel n hantar via dropbox, tetapi mama teringat idea kawan agar guna Google Drive, lebih mudah. Adakah tekaan mama betul? Harap2 trafik semakin mencanak2 datang, seronok sikit tengok klu trafik mcm ni. Semoga mama x down semula dgn bilangan trafik esok dan betulke Google Drive dapat tarik trafik ke blog kita? Siapa boleh bantu?

posted from Bloggeroid

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Khai♥Rin : anies said...

best ni!

Syahidah Fadilah said...

sy first time dgr ni.. hehe

Aimaniman Ezaiza said...

Issshhh akak pun tak taw teka je coz plik trafik up sampai 1k ++ sehari!

Knor said...

bestnya..

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com