Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Jadual Piala Dunia : Waktu Malaysia

Teringat World Cup, time tu baru bertandang ke rumah mertua, kira kenduri sambut menantu sebelah lelaki. Tengah malamnya, kami suami isteri ikut layan bola bersama-sama pak mertua dan ipar duai. Akibatnya, teruklah kami kena sindir. Itu pengalaman world cup yang tak mungkin dilupakan dan 2014 world cup datang lagi.




Kali ni entah dapat entah tidak layan bola kerana beban tugasan sekolah dan karenah anak2 membuatkan mama malas nak layan bola lagi. Tapi mana tahu kan, esok lusa mood nak layan bola tu datang lagi. Jadi mama simpan le jadual dan time setiap game. Yang pasti mama nak layan game Brazil vs Crotia, 4 am Jumaat ni kerana masih cuti sekolah dan game England vs Italy hari Ahad, pukul 6 am. Game2 lain mungkin tak terlayan le coz sekolah dah buka dah.... Rasa-rasanya world cup menenggelamkan ke kefanatikan dan ketaksuban fans jdt? Kita layan rio de bola dan jdt de bola... he he he..

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012