Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Melaka, Mu tunggu Aku Datang...

Melaka, mu tunggu aku datang ye...





















Cuti sekolah dah 2 minggu berakhir, baru sempat nak upload gambar2 ni. Kalau orang lain bawa anak ke oversea, mama cuma mampu membawa mereka bersiar2 di Melaka. Almaklum, cuti abah tak sama dengan cuti mama. Jadi, on de way balik kampung, singgahlah sekejap di Melaka yang kali terakhir mama p pada 2006, time tu kakak Iman pun blum ada! Kali ni baru ada peluang nak berjalan-jalan walaupun sekejap. Walaupun tak berapa nak best, tapi anak2 tetap rasa seronok, tengok je le wajah ceria anak-anak mama tercinta. 

Sudah baca sila komen

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

norhidana miswan said...

seronoknyer 3 beradik tuh

Naemah Umi said...

bila nmpk semua anak2 tersenyum gembira dlm picas, itu maknanya diorg happy sesgt :D

Cik Itah@RRP said...

salam. wahhh seronoknya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bestnya pi jejalan melaka.. akak pun kali terakhir jejalan Melaka tahun 2010 kot..

Nora Karim said...

melaka mmg banyak tempat nak pegi.. hehehe anak2 mmg seronok....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012