Melaka, Mu tunggu Aku Datang...

June 23, 2014

Melaka, mu tunggu aku datang ye...






















Cuti sekolah dah 2 minggu berakhir, baru sempat nak upload gambar2 ni. Kalau orang lain bawa anak ke oversea, mama cuma mampu membawa mereka bersiar2 di Melaka. Almaklum, cuti abah tak sama dengan cuti mama. Jadi, on de way balik kampung, singgahlah sekejap di Melaka yang kali terakhir mama p pada 2006, time tu kakak Iman pun blum ada! Kali ni baru ada peluang nak berjalan-jalan walaupun sekejap. Walaupun tak berapa nak best, tapi anak2 tetap rasa seronok, tengok je le wajah ceria anak-anak mama tercinta. 

You Might Also Like

6 Comment

  1. bila nmpk semua anak2 tersenyum gembira dlm picas, itu maknanya diorg happy sesgt :D

    ReplyDelete
  2. Bestnya pi jejalan melaka.. akak pun kali terakhir jejalan Melaka tahun 2010 kot..

    ReplyDelete
  3. melaka mmg banyak tempat nak pegi.. hehehe anak2 mmg seronok....

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels