nuff

Baraan Raya Sekolah

Cikgu Iza | August 16, 2014 | 2 Komen |
Tahun ini baraan raya sekolah agak meriah, hampir setiap petang ada saja guru yang mengadakan open house. Apatah lagi pada hujung minggu, Sabtu dan Ahad...

 rumah mantan big boss
 antara bujang 3 di sekolah
 kami...
 jemput makan..
 banyaknya juadah...
 keluarga besar kami..
 wajah-wajah riang
 warna-warni famili kami
 posing lagi
 makan lagi dan lagi
 cak...

 alamak pusingkan kepala anda
 sodap...
 baru kenal suami masing-masing

isshhhh comel-comelnyaa...

Inilah 'wajah' kami. Kalau nak 'melihat' kami, lihatlah gambar di sini. Macam itulah kami. Tak kira yang senior, junior, pentadbir atau apa-apa sahaja jawatan di sekolah, kami boleh kamcing bersama. Malah, mantan big boss pun bersedia untuk join sama. Pendek kata, kami memang happy go lucky. Kami work smart bukan work hard untuk mengecap kejayaan. Prinsip kami, buat kerja bersama-sama, happy dan jangan tensyen-tensyen. Ada sesiapa yang jealous dengan kami? 

2 comments:

Norhasniza Khalid said...

singgah blogwalking pagi di sini, ...
selamat hari raya..

salam kenal dari mamaniza.com

Farah Waheda Wahid said...

wah meriahnya sangat2 meriah, tengok pun dah seronok...

Post a Comment

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com