Baraan Raya Sekolah

August 16, 2014

Tahun ini baraan raya sekolah agak meriah, hampir setiap petang ada saja guru yang mengadakan open house. Apatah lagi pada hujung minggu, Sabtu dan Ahad...

 rumah mantan big boss
 antara bujang 3 di sekolah
 kami...
 jemput makan..
 banyaknya juadah...
 keluarga besar kami..
 wajah-wajah riang
 warna-warni famili kami
 posing lagi
 makan lagi dan lagi
 cak...

 alamak pusingkan kepala anda
 sodap...
 baru kenal suami masing-masing

isshhhh comel-comelnyaa...

Inilah 'wajah' kami. Kalau nak 'melihat' kami, lihatlah gambar di sini. Macam itulah kami. Tak kira yang senior, junior, pentadbir atau apa-apa sahaja jawatan di sekolah, kami boleh kamcing bersama. Malah, mantan big boss pun bersedia untuk join sama. Pendek kata, kami memang happy go lucky. Kami work smart bukan work hard untuk mengecap kejayaan. Prinsip kami, buat kerja bersama-sama, happy dan jangan tensyen-tensyen. Ada sesiapa yang jealous dengan kami? 

You Might Also Like

2 Comment

  1. singgah blogwalking pagi di sini, ...
    selamat hari raya..

    salam kenal dari mamaniza.com

    ReplyDelete
  2. wah meriahnya sangat2 meriah, tengok pun dah seronok...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels