Genie Bra : Best atau Poyo?

October 31, 2014

Best ke? Selesa ke? Poyo je ke?



Siapa yang pernah pakai sila angkat tangan. Genie bra seolah2 seperti fenomena baru bagi kawan2 satu sekolah. Masing2 cuba membeli dan ada yang sudah ulang order. Ada yang mahukan warna pastel dan ada yang berani dengan warna summer. Pendek kata semua kata ok, betul ke ok? Mama cuba google harganya, terperanjat juga kerana kebanyakan website menawarkan harga paling murah pun rm50. Malah ada yang menawarkan harga rm70 atau rm100 untuk pek combo dengan seluar dalam yang kononnya boleh mengempiskan perut! Pada yang mudah percaya, seluar dalam tu cuma poyo je coz mama ada beli, bukan x bergulung, malah langsung x dapat menutup perut! Balik pada harga genie bra, mama pelik kenapa harganya tidak standard? Tadi mama beli satu set dengan harga hanya rm35. Pelik lah peniaga online ni, di fb mereka saling berlumba untuk menarik pembeli tanpa mempamerkan harga, namun apabila pm harga yang ditawarkan jelas jauh lebih tinggi. Jika pembeli tiada maklumat lain, mereka pasti tertipu! Bilalah peniaga di fb ni nak jujur dalam peraniagaan mereka? Janganlah dek ingin mengaut untung yang banyak sehinggakan sanggup memperdaya pelanggan...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels