Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Hot : Rahsia Sulit Tab 4 7.0!

Kata orang, tak kenal maka tak cinta... So, bila dah kenal, makin mendalam rasa cinta padamu...







Tentang android berapa, mama tak bole komen kerana mama memang tak kenal dengan jelly dan 'kacang' ni, tapi pendek kata memang laju habis. Cuma yang pasti, rahsia sulitmembuatkan mama bertambah cinta terhadapnya ialah, ada menu di kanan skrin yang memudahkan pengguna. Lepas tu, ada 2 page sekaligus, misalnya ketika tekan link di fb, kita dapat baca maklumat pada link dan masa yg sama kita dapat baca fb. Lagi satu, ada smart face, makna selagi kita pandang dengan rasa cinta, skrin tak 'gelap'. Hebat kan? Harganya, ok2 je le masih di bawah 1k. Cuma yg tak best, tab 4 7.0 ni memorynya cuma 8gb, so mama kena beli memory card pulak! Leceh le coz fulus pun kena tambah. Tapi bila mama search kat google, ada yg memorynya 16gb! Tak tau le, peniaga tu tipu mama atau mama mmg tertipu. Gerammm juga, tapi bila tahu rahsia sulit ni, hati geram terus cair!

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

3 comments:

mama amir said...

Alhamdulillah...canggih juga yer...

Azlinda Azman said...

bw salam kenal

Nor Azimah said...

Wow, canggih2x, tapi harga mestilah bole tahan jan, ermmmm, kalo nak kenalah kumpul duit dulu nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012