Hot : Rahsia Sulit Tab 4 7.0!

October 04, 2014

Kata orang, tak kenal maka tak cinta... So, bila dah kenal, makin mendalam rasa cinta padamu...







Tentang android berapa, mama tak bole komen kerana mama memang tak kenal dengan jelly dan 'kacang' ni, tapi pendek kata memang laju habis. Cuma yang pasti, rahsia sulitmembuatkan mama bertambah cinta terhadapnya ialah, ada menu di kanan skrin yang memudahkan pengguna. Lepas tu, ada 2 page sekaligus, misalnya ketika tekan link di fb, kita dapat baca maklumat pada link dan masa yg sama kita dapat baca fb. Lagi satu, ada smart face, makna selagi kita pandang dengan rasa cinta, skrin tak 'gelap'. Hebat kan? Harganya, ok2 je le masih di bawah 1k. Cuma yg tak best, tab 4 7.0 ni memorynya cuma 8gb, so mama kena beli memory card pulak! Leceh le coz fulus pun kena tambah. Tapi bila mama search kat google, ada yg memorynya 16gb! Tak tau le, peniaga tu tipu mama atau mama mmg tertipu. Gerammm juga, tapi bila tahu rahsia sulit ni, hati geram terus cair!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

3 Comment

  1. Alhamdulillah...canggih juga yer...

    ReplyDelete
  2. Wow, canggih2x, tapi harga mestilah bole tahan jan, ermmmm, kalo nak kenalah kumpul duit dulu nih

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels