Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Note 10.1 Milikku di FB!

Percaya? Adakah diri ini bermimpi?



Sebenarnya belum ada snap pict guna camera note 10.1 ni. Beli pun macam bidan terjun, pm di fb, sembang2 di mesenger, terus jadi! Penjual kata dia x reti guna samsung coz biasa guna iPad. Beli pun coz 'terbeli' so drpd terus berabuk baik dia jual harga kasih sayang saja. Sebenarnya, mama baru je beli tab 4 7.0 kerana tab 2 7.0 mama rosak. Almaklum sekarang kena online sps, keyin saps dan macam2 lagi, so tab ni mcm keperluan bukan brg mewah lagi buat guru. Baru 2 minggu beli tab 4 7.0, mama terbeli lagi note 10.1 ni! Mudah sangat mama percaya akan iklan fb! Kekadang terfikir kenapa mudah sangat orang berurusan jual beli di fb, sedangkan mama cuba nasib nak jual preloved pun tak laku2! Akhirnya note 10.1, dob nya April 2013, bertukar tangan menjadi milik mama dengan harga rm650. Rasa2nya berbaloi ke? Separuh hari dah guna ni, nampak macam ok... harap2 mama tak tersilap langkah... doakan ye...

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012