Tiara Beach Resort : Voucher yang kutolak!

March 19, 2015

Sedih plus geram, rasa nak menjerit.. tapi itu le hakikatnya...



Inilah hakikatnya kalau kaki on9. Mana2 ada offer, baik dari groupon, ensogo, lazada, stretdeal, lelong.my n macam2 lagi, mama lah orang yang akan klik laju2. Tambah2 musim cuti sekolah, maka makin lajulah jari jemari demok ni mengelik offer2 tu semua. Hasrat hati memang murni, nak belanja anak2 p main waterpark. Maka sang isteri budiman ni pun cari le rest day sang suami. Balik saja sang suami, isteri budiman pun tunjukkan voucer yang dibeli. Haaa? Didikan paling keras yang mama pernah terima, supaya lain kali jangan asyik masyuk shopping on9 ialah suami mama enggan pergi! Voucer melayang, duit melayang, cuti melayang! Akhirnya, mama belanja kawan pula! Sedih tau, tapi itulah hakikatnya kalau x ikut kata. Suami dah kata jangan leka shopping on9, beringat dengan keadaan poket kita.. haaaah kan dah terima sebijik! Ok la, lepas ni mama taubat, tak akan beli on9 lagi pos ke alamat rumah, ....... tapi ke alamat sekolah! Siapa bijak? Ok le, alang2 menderhaka kan.... kena tulah ke?



Kawan post pict bilik supaya mama boleh tuntut refund deposit rm100. Tq atas pict ye...



Marah suami, ingat nak balik kampung bawa anak2, alamak.... tiket bas plak dah mahal... issshhh ni belum gst lagi, mampu lagi ke mama nak bershopping on9?

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels