Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Whatsapp dan Guru..


Hari ini nak tak nak, mama terpaksa berjumpa dengan big boss. Big boss kata mama lah satu2 nya orang yg susah dihubungi, telefon tak diangkat, whatsapp tak direspons menyebabkan big boss terpaksa menyuruh PAR untuk memanggil mama. Mama pun bagilah alasan, hp saya vibrate atau silence dan saya memang pastikan hp merupakan barang terakhir yang akan saya jumpa! Mama mengaku yang hp memang menganggu dan mama akan chek hp hanya bila nak balik sekolah saja.

Apa respons my big bos?

Bla bla bla.... u tak sepatutnya silent hp,... u x boleh hanya vibrate.. jadikan hp dalam mode biasa cuma sound yang paling low!

Opps... maknanya guru boleh beri respons pada whatsapp? Apa plak tugas PAR... Konflik antara kepentingan dan arahan ni... Betulke guru bleh berwhatsapp di kelas demi mebaca whatsapp dan panggilan drpd big bos? Tepuk dahi, mama tak bermimpi rupanya... Entahlah labu..

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ermmmmmmmm labu2

Farah Waheda Wahid said...

tak tau nak bagi maklum balas macam mana tentang ni... hu hu hu...

Ann Ishak said...

ermmm...susah nak jawab situasi macam tu :p

Khai♥Rin : anies said...

haha macam2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012