Whatsapp dan Guru..

May 28, 2015


Hari ini nak tak nak, mama terpaksa berjumpa dengan big boss. Big boss kata mama lah satu2 nya orang yg susah dihubungi, telefon tak diangkat, whatsapp tak direspons menyebabkan big boss terpaksa menyuruh PAR untuk memanggil mama. Mama pun bagilah alasan, hp saya vibrate atau silence dan saya memang pastikan hp merupakan barang terakhir yang akan saya jumpa! Mama mengaku yang hp memang menganggu dan mama akan chek hp hanya bila nak balik sekolah saja.

Apa respons my big bos?

Bla bla bla.... u tak sepatutnya silent hp,... u x boleh hanya vibrate.. jadikan hp dalam mode biasa cuma sound yang paling low!

Opps... maknanya guru boleh beri respons pada whatsapp? Apa plak tugas PAR... Konflik antara kepentingan dan arahan ni... Betulke guru bleh berwhatsapp di kelas demi mebaca whatsapp dan panggilan drpd big bos? Tepuk dahi, mama tak bermimpi rupanya... Entahlah labu..

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

4 Comment

  1. tak tau nak bagi maklum balas macam mana tentang ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. ermmm...susah nak jawab situasi macam tu :p

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Labels