Jadual Imsak dan Berbuka Kuala Lumpur

June 07, 2015



Sesiapa yang dok area yang sama bolehlah kita prntscreen simpan dlm hp, senang nak tengok bila2 kan atau jadikan wall paper sepanjang sebulan berpuasa ni.



Ni pula niat berpuasa dan berbuka pd yg dah lupa, almaklum setahun sekali kan...

Tapi yg pasti bulan ramadhan belum lagi tapi kuih tunjuk dah banyak mama beli. Memang pandai penjual2 kuih raya ni, bukan setakat edar flyer, guna anak2 sediakan tester untuk diedarkan kpd guru2....

Macam tau2 je cikgu2 ni kuat.... makan dan kuaaattt membeli!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels