Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Jadual Imsak dan Berbuka Kuala Lumpur



Sesiapa yang dok area yang sama bolehlah kita prntscreen simpan dlm hp, senang nak tengok bila2 kan atau jadikan wall paper sepanjang sebulan berpuasa ni.



Ni pula niat berpuasa dan berbuka pd yg dah lupa, almaklum setahun sekali kan...

Tapi yg pasti bulan ramadhan belum lagi tapi kuih tunjuk dah banyak mama beli. Memang pandai penjual2 kuih raya ni, bukan setakat edar flyer, guna anak2 sediakan tester untuk diedarkan kpd guru2....

Macam tau2 je cikgu2 ni kuat.... makan dan kuaaattt membeli!

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012