Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

PC Super Power Kebaboom

Anak-anak baru 8,7 dan 5 tahun. Mama rasa kalau nak dibelikan pc yang harga ribu riban, menangis juga kalaulah dibahan dek mereka. Sedangkan mama dah janji untuk membelikan mereka pc! Mama tak mau le dianggap janji dicapati, sebab persepsi anak2 terhadap mama perlulah sentiasa dan terus harum mewangi...


Akhirnya setelah bertanya a-z dengan encik di fb ni, mama pun beli pc second hand dengan harga rm450.... sebenarnya dia ada jual juga pc 2nd hand dgn hg rm288 tetapi setelah ditilik2 spec pc tu, mama pun memilih untuk membeli pc yg harganya rm450, berbaloi2 kot..

Dua hari menunggu.., dan akhirnya pc power kebaboom menjadi milik kami!




Apa lagi, anak2 mama pun menunjukkan 'keteraan' mereka 'melayan' pc super power kebaboom mereka. Anak2 gembira, mama pun lapang dada. Cuma dlm hati mama, waktu umur 5 tahun dulu, mama cuma tau main ceper, batu selimban, captik dan teng teng... tapi anak2 sekarang mouse dan keyboard tu kacang je bagi mereka!

Kalau ada sesapa yang berminat nak kan pc super power kebaboom yang mmg berbaloi2... bacalah spec seperti tertera kat atas tu dan pm le no encik di fb tu ye... gerenti x menyesal punya!

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012